Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kitüntetett éremhalmozók

2012-02-13 09:16:26

Február 10-én idén is átadták az elmúlt esztendőben, gödöllői színekben legjobb eredményeket elért sportolóknak és sportvezetőknek odaítélt városi díjakat. Az immár huszadik alkalommal megrendezett esemény helyszíne ezúttal a Művészetek Háza Gödöllő konferenciaterme volt. A kitüntetett személyekről a Gödöllő Sport Közalapítvány kuratóriuma döntött.

A jutalomban részesített gödöllői sportolók névsorát böngészve, némely kategóriákban az embernek olyan érzése támadhat, hogy Gödöllőn megállt az idő. Az egyik ilyen az Év felnőtt egyéni sportolója összevetés, ahol az idei sorrend megegyezik a tavalyival. Hasonló a helyzet az Év felnőtt csapatsportolója kategóriában is: itt a vívás, röplabda, ritmikus gimnasztika sorrend látszik állandósulni.

Újdonságként szolgált ebben az esztendőben az életműdíj, amit Benkő Ákos, a Gödöllői EAC atlétikai szakosztályának mesteredzője érdemelt ki, illetve az is, hogy a tavaly tavasszal megalakult Gödöllői Sportszövetség – Szalay Attila röplabdaedző (TEVA-Gödöllői RC) és Czeba Mihály taekwon-do mester (Gödöllői Taekwon-do SE) személyében – két tréner munkáját tartotta külön is elismerésre méltónak.

Az Év edzője kitüntetést Bokor Gergely, a Gödöllői EAC vívóedzője vehette át, míg a Gödöllő Sportjáért díjat a helyi labdarúgásért szak- és technikai vezetőként az elmúlt közel két évtizedben sokat és hasznosan fáradozó Hanzl József (képen) tudhatta a magáénak.

Íme, az Év gödöllői sportolója 2011 elismerő cím díjazottjainak listája kategóriáként.


Egyéni felnőtt:
1. Deák Nagy Marcell (atléta, Gödöllői EAC)
2. Benkó Réka (kardvívó, Gödöllői EAC) és Bontovics Babett (Gödöllői Taekwon-do SE)
3. Balázs Attila (teniszező, Gödöllői Kiskastély SE)


Egyéni utánpótlás:

1. Reva Vanda (dobóatléta, Gödöllői EAC)
2. Szekeres Eszter (ritmikus gimnasztika, Vuelta SE)
3. Dányi Leonetta (Gödöllői Taekwon-do SE) és Hamar Gergely (duatlonista, Gödöllői Bocskai SE)

Csapatsport felnőtt:

1. Gémesi Bence (kardvívó, Gödöllői EAC)
2. Németh Zsuzsanna (röplabdázó, TEVA-Gödöllői RC)
3. Fibecz Alexandra (ritmikus gimnasztika, Vuelta SE)


Csapatsport utánpótlás:

1. Zamecz Norbert (akrobatikus torna, Gödöllői Grassalkovich SE)
2. Háfra Dominika (röplabdázó, TEVA-Gödöllői RC)
3. Tóth-Velez Valentin (labdarúgó, Gödöllői SK)


A jövő – 14 év alatti – reménységei:
Simonváros Csanád és Kriszt Mária (atléták, GEAC), Markolt Dániel és Csordás Lilla (kardvívók, GEAC), Bucsai Dóra és Varga István (kosárlabdázók, Gödöllői Bocskai SE), Slézinger Lili (kosárlabdázó, Gödöllői Kosársuli SE), Csenteri Anna (kézilabdázó, Gödöllői SE), Papp Kristóf (kézilabdázó, Török Ignác Gimnázium DSE), Kovács Adél (röplabdázó, TEVA-Gödöllői RC), Rohrbeck Balázs Olivér (labdarúgó, Gödöllői SK), Faragó Levente (taekwon-dozó, Gödöllői Taekwon-do SE), Pap Éva (taekwon-dozó, Gödöllői Contact Taekwon-do SE), Varjú Dominik (akrobatikus torna, Grassalkovich SE), Eisenkrammer Nóra (ritmikus gimnasztika, Vuelta SE), Knon Máté (sakkozó, Gödöllői Sakkbarátok SE), Varga Barnabás (asztaliteniszező, Gödöllői SK).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online