Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kényszerszünet a Madách iskolában

2011-10-18 17:29:04

Napjainkban azért „van gáz” a Pest Megyei Önkormányzat fenntartásában lévő Madách Imre Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban, mert nincs gáz. Az előreláthatólag október 21-ig fennálló fűtés- és melegvíz-hiány miatt szünetel az oktatás a város nyugati határában található tanodában. A héten elmaradt órákat későbbi időpontban pótolják.

Pest Megye Önkormányzata honlapján tette közzé, hogy elnézést kér az érintettektől, és az illetékesek mindent megtesznek a tanításhoz elengedhetetlen feltételek helyreállítása érdekében. Ennek alapja lehet a megyei önkormányzatok és a kormány közös, október 3-án bejelentett szándéknyilatkozata a megyék konszolidációjáról.

A Pest Megyei Önkormányzat és a Tigáz Zrt. már megkezdte a szolgáltató felé fennálló tartozás rendezéséről, illetve átütemezéséről szóló megállapodás előkészítését. Amint az érintettek megegyeznek a részletekben, és a kért garanciákban, továbbá aláírják az erről szóló megállapodást, az előírásoknak megfelelő rendben megkezdődhet a szolgáltatás visszakapcsolása, majd a fűtés újraindítása.

A belügyminiszter közbenjárása eredményes volt, így a gázszolgáltató október 21-én megkezdte a fűtés visszaállítását a középfokú gödöllői iskolában is, ahol október 24-én már melegek voltak a radiátorok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online