Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Esküvő a zöld küzdőtéren

2011-09-03 14:54:54

Ilyen még nem volt! Szeptember 3-án a kora délutáni órákban esküvőt rendeztek a Táncsics Mihály úti sporttelep füves pályáján.

Két gödöllői fiatal, Szabó Kata és Ocskai Balázs a küzdőtér zöld pázsitján fogadott örök hűséget egymásnak, amit a rekkenő hőségben aszalódó násznép – cseppet sem hagyományos módon – a lelátóról kísért figyelemmel, a szülők számára pedig egy kispad jelentette az ülőalkalmatosságot.

Az ifjú házasok mindketten városunkban ismerkedtek meg a labdarúgás alapjaival. Kata már babakocsis időszakában magába szívhatta a Táncsics Mihály úti sporttelep levegőjét, hiszen édesapjával, a Gödöllői SC 1990-es évek eleji, NB II-es focicsapatának kapusával, Szabó Zsigmonddal rendszeres látogatója volt az Erzsébet-park melletti létesítménynek.

Itt történt meg az az eset is, amikor az egyik szurkoló magához emelte az óvodáskorú Katát, és azt mondta neki, gyorsan nőjön fel, hogy mielőbb elvehesse feleségül. Ez az élmény, mint utóbb kiderült, nagyon megragadt a ma 26 éves lányban, aki – szülei elmondása szerint – már akkor megfogadta, hogy a gödöllői sportpályán lesz az esküvője.

Mivel az ötlet a romaválogatottat is megjárt újdonsült férjnek, Ocskai Balázsnak sem volt ellenére, létrejött a nem mindennapi ceremónia. A Bajnokok Ligája himnuszának dallamaira bevonuló fiatal pár és a meghívott vendégek legnagyobb örömére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online