Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ludvig Zsolt a TEVA-GRC új edzője

2011-05-26 15:50:11

Bekövetkezett az, amire április vége óta számítani lehetett. A TEVA-Gödöllői RC illetékesei nem hosszabbítottak szerződést Deme Gáborral, aki az elmúlt két évben irányította az extraligás női röplabda-csapat szakmai munkáját. Ezt azért tehették meg a klub elöljárói, mert május 24-én sikerült megállapodniuk Ludvig Zsolttal, aki egy évre kötelezte el magát a gödöllőiekkel.

A 36 éves szakember a 2010/2011-es bajnoki évadban nem vállalt edzői munkát a sportágban. Tavaly október óta a Magyar Röplabda Szövetség szakmai igazgatójakén dolgozott, elsőszámú feladata a sportágfejlesztési stratégia kidolgozása volt. Tréneri önéletrajzának legfényesebb oldalait 2010 nyaráig Nyíregyházán írta, ahol a korábbi években öt bajnoki elsőséghez és hat Magyar Kupa aranyéremhez segítette a szabolcsiakat.

Időközben folynak a tárgyalások a játékosokkal is. Elsősorban azokkal egyezkednek a vezetőség tagjai, akiknek lejárt a szerződésük. Kiszivárogtatott hírek szerint nem várható jelentős fluktuáció a csapatnál, amely Magyar Kupa ezüstéremmel és bajnoki negyedik helyezéssel zárta az áprilisban befejeződött idényt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online