Vissza normál nézetbe Nyomtatás

EU-elnökség: balhézó fiatalt fogtak

2011-03-30 14:49:39

Március 29-én az Európai Unió tagországainak oktatási ügyekért felelős miniszterei üléseztek a gödöllői Grassalkovich-kastély lovardájában, miközben a Szabadság téren zajlott a rendőri biztosítás. A déli órákban az egyik, forgalomirányítási feladatokat ellátó rendőr arra lett figyelmes, hogy egy fiatal srác gyalogosan közelít Budapest irányából a Szabadság téri csomópont felé, majd a kereszteződéshez érve fittyet hány a lámpa tilos jelzésére.

A rendőr azonnal kapcsolt, odalépett hozzá és személyazonosságának igazolására szólította fel a tinédzserkorú fiút, aki ezt megtagadta, majd átfutott a Szabadság úton és a Táncsics Mihály utca felé inalt. Az intézkedő zsaru ugyan több alkalommal is felszólította, hogy álljon meg, ám a fiú ennek nem tett eleget.

Menekülése az Erzsébet-parki HÉV-megállónál ért véget, ahol arra még jutott ideje, hogy átmásszon a síneket a gyalogos forgalom elől elzáró kerítésen, de többre már nem. Két rendőr ugyanis elzárta előle az utat, amivel véget ért a balhékeltés.

Gy. R. 18 éves őrbottyáni lakos ellen a Gödöllői Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást indított a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése és személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése, valamint jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértés elkövetése miatt, és gyorsított eljárás keretében 50 ezer forint pénzbírsággal sújtotta.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online