Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Új helyeken drosztolhatnak

2011-02-02 15:29:41

Összesen hat drosztról kellett lemondaniuk a gödöllői taxisoknak, amiért cserébe – a február 3-án elfogadott javaslat szerint – mindössze kettőt kapnak a közelben. Az új taxiállomás helyét az áruház és a II-es számú rendelőintézet (volt pártház) közötti újjáépített részen alakítják ki.

További négy várakozóhelyet a volt Rézgombos épületének jelenleg palánkokkal körülvett Szabadság téri területe szomszédságában eddig is meglévő hét droszt számának megnövelésével biztosít a városvezetés. Ennek szépséghibája csupán annyi, hogy a derékszögű beállókat egy járdafélsziget választja el egymástól. Szerencsésebb, és az autók indulási sorrendje szempontjából követhetőbb lenne, ha a járművek az útpadkával párhuzamosan, egymás után sorakozhatnának fel.

Gödöllőn 2010-ben összesen 27 autóval végeztek személyszállítást a vállalkozók. A taxiállomás használati díja 28.125 forint, amit a tárgyévre szólóan előre és egy összegben kell befizetniük a gödöllői taxisoknak. A tarifa ebben az évben nagy valószínűséggel nem változik.
Az intézkedést elrendelő jogszabály február 7-én lép hatályba.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online