Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Igényes gödöllői sajtóközpont

2011-01-05 16:16:37

Az Európai Unió Tanácsának magyar elnöksége idejére összesen két, állandó jelleggel működő sajtóközpontot alakítottak ki. A budapesti mellett Gödöllőn, a Művészetek Háza megújult épületében rendezkednek be a zsurnaliszták kiszolgálására.

Az utolsó simításokat leszámítva, a Művészetek Háza készen áll a nem mindennapi kihívás teljesítésére. Az elmúlt hetekben, hónapokban kiépült a nagy sávszélességű kábeles internet, ami vezeték nélküli rendszerben (wifi) is használható. Ezen felül telefon, telefax, fénymásoló, információs pult, tájékoztató kiadványok ugyancsak rendelkezésre állnak majd. A tévések és rádiósok számára – igény szerint – fülkéket alakítanak ki, és arra is lehetőség lesz, hogy a különtermekben sajtótájékoztatót vagy rövid megbeszéléseket tartsanak. Január 10-étől üzemel a büfé is, ami új személyzettel és a korábbihoz képest megújult el- és berendezéssel várja a látogatókat.

A gödöllői sajtóközpont az ülésekhez igazodóan tart majd nyitva. Először január 14-én, pénteken tölti be élesben ezt a funkciót, amikor 7 órától 20 óráig ad munkateret a nemzetközi és a hazai média képviselőinek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online