Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bozsó Zoltán az új gödöllői főrendőr

2010-11-05 08:13:22

2010. november 2-án véglegessé vált az, amiről már hetek óta hallani lehetett: új rendőrkapitánya van Gödöllőnek. Hírportálunk értesülése szerint a változást a belügyminisztériumhoz tartozó egységek személyi – ezen belül is elsősorban vezetői – állományának átszervezése indokolta.

Mihály István rendőr ezredes, a Gödöllői Rendőrkapitányság munkáját több mint három éve irányító főtiszt a Nógrád megyei Rendőr-főkapitányság élén dolgozik tovább. Helyére – megbízott vezetőként – a 42 éves Bozsó Zoltán rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos érkezett, aki október 15-ig a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese volt, majd újabb beosztásba helyezéséig rendelkezési állományba került.

A Gödöllői Rendőrkapitányság történetében még nem fordult elő, hogy tábornoki rendfokozatú főtiszt vezesse a helyi központú rendvédelmi intézményt.

Bozsó Zolán, aki korábban már volt kapitányságvezető Vácon, november 8-án bemutatkozott a helyi és környékbeli sajtóorgánumok képviselőinek. A kétgyermekes, négydiplomás, két nyelvvizsgával rendelkező dandártábornok – többek között – elmondta: nem tervez a szervezet működését befolyásoló változást a Gödöllői Rendőrkapitányságon, amelynek állománya a vonzáskörzet további 26 településén élő mintegy 170 ezer ember biztonságérzetének javításáért is dolgozik. Mivel az elmúlt két évtizedben végzett munkája során lehetősége nyílt folyamatosan figyelemmel követni a gödöllői kapitányság ténykedését, kijelenthető, hogy jól ismeri az itteni viszonyokat. Bozsó a jövővel kapcsolatosan megjegyezte, tartja magát korábban megfogalmazott hitvallásához, miszerint: „Gondolkodj pozitívan. Nincsenek problémák, csak megoldások.”


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online