Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén ők vehetik át a Gödöllő Kultúrájáért díjat

2022-01-15 10:00:08

Mérlegelve az előzetesen közzétett felhívásra beérkezett ajánlásokat, a gödöllői városvezetés tagjai december 16-án zárt ülésen határoztak arról, hogy 2022-ben kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat.
Összesen két személyre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, ifjúsági és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz. A szakmai szervezet az ajánlások megismerése után úgy döntött, hogy mindkét személy elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál. A javaslatot a városatyák jóváhagyták.

Ennek alapján a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 22-én, szombaton 16 órakor a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében kezdődő városi ünnepi rendezvényen a településen és annak határain kívül is sokak által ismert és elismert zenetanárnő, a Frederic Chopin Zeneiskolában 40 éve dolgozó, művészeti csoportot is vezető Kósáné Szabó Beáta Enikő, valamint a helyi kultúra házában (1982-2013) fénytechnikusként, színpad- és ezermesterként, majd napjainkban a városi könyvtárban operatív feladatokat ellátó műszaki szakemberként tevékenykedő Seres Imre részesül a városvezetés által 24 esztendeje alapított díjban, és az azzal járó 150 ezer forintos pénzjutalomban.


A gödöllői ünnepi rendezvény része lesz egy másik díjátadás is. Mivel az év végén szokásos Megyenap tavaly decemberben elmaradt, Kecskés József, a gödöllői művelődési központ egykori igazgatója ekkor veszi át a Pest Megyei Közgyűlés által részére adományozott Pest megye Népművészetéért kitüntető címet.  Fotók forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online