Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőre került a szolgáltatói tagozat Peterdy Vince-díja

2023-05-24 11:19:21

Május 23-án, a szervezet törökbálinti székházában rendezték meg a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) küldöttgyűlését. Az eseményen – az ilyenkor szokásos és előírt hivatalos döntések mellett – elismeréseket is átadtak.

Az egyik díjazott a gödöllői Klement Péter volt, aki a PMKIK alapító tagja, a kamara megalakulása óta kamarai küldött, a kezdetektől a kamara szolgáltatói tagozatának aktív személyisége. Három éve a kamara innovációs és területfejlesztési bizottságának tagja, és a kezdetektől fogva aktívan részt vállal az erdélyi vállalkozókkal való kamarai kapcsolatok kialakításában és bővítésében, valamint a külhoni magyarsággal meglévő kamarai kapcsolatok ápolásában is.

Pest vármegye és a központi régió fejlesztése, a magyar tulajdonú mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődése érdekében végzett kimagasló munkájáért a városunkban önkormányzati képviselőként is ténykedő Klement Péter a szervezet legmagasabb rangú kitüntetésében, a Peterdy Vince-díjban részesült. Az elismerő címmel járó arany pecsétgyűrűt és a díszoklevelet dr. Vereczkey Zoltán, a PMKIK elnöke (képen balra), Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke (jobbról a második) és Szabó István, a Pest Vármegyei közgyűlés elnöke (jobbra) adták át.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online