Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: fölényes gödöllői siker a hétközi bajnokin

2023-05-17 19:50:50

Úgy hozta az élet, hogy négy napon belül kétszer is találkozik egymással a két csapat. A hétközi meccsen a bajnoki összecsapást tudják le a riválisok, majd május 21-én, vasárnap 17 órától Cegléden eldöntik, hogy ki lesz a Pest Vármegyei Kupa 2022/2023-as kiírásának győztese.

Pusztán a papírforma alapján nem lehetne kérdés, hogy a már biztos bronzérmes Gödöllő előrébb tart, mint a kiesés elől menekülő, a még versenyben lévő csapatok közül az utolsó helyen álló hazai gárda, ám – ahogy mondani szokták – az ördög nem alszik.

Nos, mint utóbb kiderült, ezúttal „aludt az ördög”, hiszen bő félóra elteltével a fölényben játszó gödöllői csapat – Koziorowski Richárd duplázása révén – megnyugtató előnybe került. A második félidőre sem hagyott alább városunk tizenegyének lendülete, ami újabb gólokban is megnyilvánult: Barabás Ádám (64. perc) átlövését követően Nagy Barnabás (73. perc) és Koziorowski Richárd (87. perc) egyaránt fejjel voltak eredményesek, amivel kialakult a megsemmisítőnek mondható, 5-0 arányú GSK-diadal.

Mostani mesterhármasával Kozirorowski Richárd 22 gólnál tart, és bejelentkezett a Pest vármegyei I. osztályú bajnokság 2022/2023-as évadának gólkirályi címére.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 29. forduló:                                                                        
Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK 0-5 (0-2)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (3), Barabás Ádám, Nagy Barnabás.
A Gödöllői SK csapata 56 ponttal, 65-21-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK május 21., vasárnap 17 óra, Pest Vármegyei Kupadöntő, Cegléd. • Gödöllői SK – Viadukt SE-Biatorbágy május 27., szombat 17 óra, Szűcs Lajos sportcentrum (utolsó bajnoki forduló).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online