Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: győzelemmel búcsúzott a bajnoki idénytől a gödöllői hatos

2023-04-22 18:33:30

NB I. Liga, 22. forduló:
Jászberény Volleyball Team – Gödöllői RC 0-3
(-19, -22, -17)

Az NB I. Liga tabellájának sereghajtója ellen zárta a bajnoki idényt a gödöllői csapat. Az már hetek óta biztos volt, hogy a Szalay Attila vezetőedző és Wirnhardt Bence másodedző által felkészített együttes az 5. helyen végez ebben a pontvadászatban, miként az is, hogy a házigazdák – az NB II. első helyezettje ellen – osztályozóra kényszerülnek NB I. Ligás tagságuk megtartása érdekében.

Az előzmények ismeretében furcsa lett volna, ha nem érvényesül a papírforma, és a gödöllői hatos vereséggel kényszerül búcsúzni a bajnoki évadtól. A „csoda” nem történt meg, azonban feltétlenül említést érdemel, hogy az egykori gödöllői tréner, Deme Gábor szakmai irányításával készülő házigazda formáció főként a játszmák elején egyenrangú ellenfele volt a napjainkban nagyobb játékerőt képviselő gödöllői hatosnak.

A Gödöllői RC csapata 40 ponttal, 47-34-es szett- és 1.777-1.659-es pontaránnyal az 5. helyen végzett az NB I. Liga 2022/2023-as bajnoki idényében. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online