Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kerti bútor: hogyan lehet kiválasztani a legtökéletesebbeket?

2023-04-11 17:26:08

Mikor kint már madárcsicsergéstől hangosak a reggelek, a nappalok és a kora esték is, akkor bizony végre beköszöntött a várva várt tavasz. Sokan már a téli zimankós napokon elkezdik tervezgetni, hogyan is rendezzék majd be a teraszt vagy a balkont szuper kerti bútorokkal. De, milyen is a megfelelő kerti bútor?

Remek programokhoz kiváló kerti bútorok
Mindenkinek más szempontok a fontosak döntéskor. A butorpiac.hu kerti bútor választéka azonban mindenképp megéri, hogy jó alaposan körülnézzünk a garnitúrák, a különálló elemek, a tárolók, a kerti padok és a sörpadok, a hintaágyak vagy akár a dekorációs kiegészítők között.

Akkor is érdemes itt keresnünk, ha teljesen üres teret szeretnénk otthonossá varázsolni, de akkor is, ha csak a régi darabok mellé szeretnénk újabb kerti elemeket vásárolni, vagy pár bútort újra kicserélni, mert már nem lehet széppé, tisztává tenni ezeket sehogyan sem. Hiszen a kültereken nagyon kellemes időt tölthetünk el a családdal és a barátokkal egészen a meleg tavaszi napoktól kezdve a kellemes, de még nem túl csípős késő őszig.

A terasz vagy a balkon igazából a nappali kiterjesztése lehet, ahol remek vacsorapartikat tarthatunk, de a meghitt beszélgetéseknek is komfortos keretet biztosít.

Sokaknak az nagyon fontos, hogy kényelmes legyen ezekben a darabokban üldögélni. Másoknak az időtállóság az a szempont, ami az első helyen szerepel. A könnyű tisztíthatóság és a variálhatóság is gyakran felmerül.

Ha nem akarja Ön is az olyan impulzusvásárlók népes táborát gyarapítani, akik hamar megbánják a „jól nézett ki” vagy a „most azonnal kell” döntéseiket, akkor alaposan fontolja és tervezze meg a kerti bútorok kiválasztását.

Mit tartson szem előtt?
Talán a legfontosabb dolog a kerti bútorok kiválasztása előtt, hogy nagyon pontosan fel kell mérni a rendelkezésre álló teret. Kis helyre nem érdemes sokszemélyes garnitúrát rakni.

Utána jöhet a megfelelő alapanyag kiválasztása. Ma már nagy a választék, kedvelt a fa, a fém és a műanyagok több típusa is. Nagyon népszerűek a műrattan kerti bútorok, igazán kényelmes modelleket lehet ma már beszerezni. Igazán strapabíróak, sokkal könnyebbek, mint a fából vagy a fémből készült változatok. Ha valaki nem egy nyárra keres kerti bútorokat, fontolja meg ezek választását.

A fém is nagyon tartós, ezeket gyakran kombinálják fával vagy üveggel. Igazán mutatós elemeket vásárolhatunk.


Ápolás és tisztítás
Döntsünk bármilyen anyagú kerti bútor mellett, a megfelelő ápolásról és tisztításról nem feledkezhetünk meg! A fabútorok esetében speciális anyagokra lehet szükség, hogy sokáig megőrizhessék egyedi szépségüket. De, minden kerti bútornál azt javasolják, hogy védjük őket a téli viszontagságok ellen, ezzel pedig majd sok szezonon át élvezhető lesz az ezek nyújtotta kényelem a szabadban.

A kerti bútorok kellemessé és kényelmessé teszik a szabadban töltött időt. Ha nem kapkodjuk el a kiválasztást, nagyon sokáig hűségesen szolgálnak majd a szabadban. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online