Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: udvarias vendége volt a „kis Vasasnak” a gödöllői formáció

2023-04-07 18:22:55

NB I. Liga, 20. forduló:
Vasas SC – Gödöllői RC 3-1
(-24, 5, 17, 20)

Hosszú idő után „tért vissza” a Folyondár utcai csarnokba a gödöllői formáció tétmérkőzésre. Egykoron (eddig utoljára a 2016 őszén) hatalmas Vasas – Gödöllő csaták helyszíne volt a sportlétesítmény: kiélezett hazai- és MEVZA- rangadót, valamint bajnoki döntő ütközeteit rendezték ezen a helyen a két klub együttesei között. Ezúttal azonban az NB I. Liga tabellájának harmadik helyén álló, ezzel a fiókcsapatok közül a legjobban szereplő Vasas SC, mint házigazda jóvoltából szagolhatott bele Szalay Attila hatosa a legendás budai csarnok illatába.

A találkozónak valós tétje inkább a piros-kékek számára volt, akik nagy harcban vannak a veszprémiekkel a dobogóért, és minden pontveszteség a bronzérmük elvesztéséhez vezethet. Az összecsapás arra is választ adott, hogy a gödöllői lányok mennyire akarnak/tudnak „beleszólni” a medálcsatába.

Az első szett „hullámvasútja” alapján arra lehetett következtetni, hogy szoros, akár ötjátszmás csata van készülőben. Csakhogy a kiélezett végjátékba torkollott, és gödöllői sikerrel zárult felvonás után már csak a hazai fiatalok alkottak maradandót.
A második etapban 0-1-ről 13-1-re alakították az állást, majd valósággal „leigázták” enerváltan játszó riválisukat. A következő két szettben valamivel jobban tartotta magát városunk csapata, azonban a fellángolások nem bizonyultak tartósnak, így a „kis Vasas” megérdemelten diadalmaskodott.

A Gödöllői RC csapata 36 ponttal, 42-31-es szett- és 1.607-1.507-es pontaránnyal az 5. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: BVSC-Zugló – Gödöllői RC április 15., szombat 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online