Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ajánljon helyszínt a rendőröknek, hol vessék be a traffipaxot Gödöllőn!

2023-04-04 10:34:08

Csatlakozva az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez, a magyar rendőrség április 21-én, pénteken 6 órától április 22-én, szombaton 6 óráig Speedmarathon néven 24 órás sebességellenőrzést végez – olvasható a police.hu oldalon.

Az ellenőrzés – aminek ideje alatt valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz – elsődleges célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, és nem a szankcionálás. Azonban a dokumentált jogsértések miatt a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő intézkedésekre kerül sor.

Hasonlóan az eddigi akciókhoz, a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár arra vonatkozóan, hogy az említett időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.
Az állampolgárok javaslatait az illetékes rendőr-főkapitányságok április 4-én, kedden 11 órától április 10-én, hétfőn 12 óráig várják. A gödöllőiek erre az email-címre küldhetik el helyszín-ajánlásaikat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online