Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői kastély parkjában randevúznak az ország legjobb mezeifutó atlétái

2023-03-09 10:39:53

A Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a MATE-Gödöllői EAC rendezi meg március 18-án, szombaton a 115. Mezeifutó Magyar Bajnokságot, illetve a Mezeifutó MEFOB és szakaszos aquatlon versenyt. A rangos sportesemény helyszíne a Gödöllői Királyi Kastély parkja lesz, ahol 10 és 16.30 óra között bonyolítják le a különböző korosztályok (U8, U10, U12, U14, U16, U18, U20, U23 és felnőtt) különböző távú (560 és 8000 méter között) megmérettetéseit.

A versenyre online nevezni március 13-án (hétfő) éjfélig lehet: az amatőr fiatalok ezen az email-címen adhatják le indulási szándékukat, az egyetemista és főiskolás futók (MEFOB) pedig ide kattintva nevezhetnek.

Érdemes felkészülni arra, hogy a rangos sportrendezvény idején a helyszín környékén várhatóan megnövekszik a forgalom: különösen a Martinovics utcában, ahol a versenyre érkezőket szállító kisbuszok és személygépkocsik parkolhatnak majd. Az országos bajnokságon rajthoz állók a lovardában öltöznek, az eredményhirdetéseket pedig a kastélypark tisztásán tartják meg.
A verseny közvetlenül nem érinti a kastély állandó kiállításainak látogathatóságát, a hazai és külföldi érdeklődők korlátozás nélkül tekinthetik meg a relikviákat és vehetik igénybe az egyéb szolgáltatásokat.

Járulékos eseménye a nagyszabású versenynek, hogy a MATE-Gödöllői EAC Atlétika Szakosztályának képviselői felvételi felmérést tartanak a helyszínen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online