Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Már ingyen is kipróbálhatod a Viltor webshop bérlő rendszerét

2023-02-28 09:54:22

Amikor azon gondolkodunk, hogy a termékeinket hol értékesítsük, akkor sok kereskedő dönt az online lehetőségek mellett. Egy saját értékesítési weboldal, webáruház rengeteg lehetőséget tartogat bárki számára. A mai növekvő piaci verseny és a kényelemre fókuszáló társadalom arra ösztönzi a kereskedőket, hogy termékeik online is elérhetők legyenek.

Webshopot ma már bérelni is lehet

Sokaknak keltette már fel az érdeklődését a Viltor webshop bérlési  lehetőségei. Ha nem szeretnénk saját magunknak kifejlesztetni egy webáruházat, akkor a bérlés lehet az egyetlen megoldás arra, hogy termékeinkkel az online térben is jelen lehessünk. A bérlehető webáruház tulajdonképpen egy komplett megoldást nyújt az online értékesítésre és nekünk semmi más teendőnk nem lesz mint adatokkal és képekkel feltölteni. Ezek a webáruházak már tartalmaznak minden olyan modult, amely az értékesítéshez elengedhetetlen, ráadásul az éppen aktuális jogszabályoknak is tökéletesen megfelelnek.

Viltor – Mindent bele webáruház csomagok

A Viltornál a „Mindent bele webáruház” csomagoknál minden egyes fejlesztés bekerül a csomagokba, így azokra nem szükséges külön előfizetni vagy külön csomagot választani ahogy azt esetleg egy másik platformon tapasztalhatjuk. A 250 termékes webáruház ára évi bruttó 40.000 forint. Ha ezt lebontjuk havi bérleti díjra, akkor körülbelül 3.333 forintot kell kifizetni havonta a webáruház bérlésért. A webáruház a következőket tartalmazza:
- bankkártyás fizetési lehetőség
- szállítások (GLS, Foxpost, DPD stb.) kezelése
- számlázó programok (Cashman-FX, Innvoice, Számlázó Programom, Számlázz.hu, Billingo, ProgramTECH, ClearAdmin, ProfitTárs, Naturasoft)
- különféle promóciók kezelése (Hírlevél, Pontgyűjtő rendszer, Kuponok, Popup ablakok, Chat alkalmazások, Sávos kedvezmények, Elhagyott kosár értesítő, Facebook remarketing és dinamikus termék hirdetés, Google Shopping, Árösszehasonlító export, Blog, Push üzenetek, RSS)
- Facebook áruház lehetősége
- áruösszehasonlítók (például: Facebook, Google Shopping, Árukereső, Árgép, Vatera, ShopAlike, Ajándék Katalógus stb.)
- a webáruház több nyelven is elérhető, így 8 nyelv közül választhatnak a vásárlók. A magyar mellett – például –, angol, szlovák, cseh, német, orosz nyelveket is kezel a webáruház
- a webáruház keresőbarát kialakítású, azaz a keresőmotorok számára könnyedén elérhető, így a modern keresőoptimalizálás is része a csomagnak
- a többféle nyelv mellett a webáruház több devizát is képes kezelni, válaszhatunk a forint mellett akár EUR fizetési lehetőséget is


Ha mindez nem lenne elég, akkor a webáruház egy komplett készletkezelő modult is tartalmaz, így a kockás papírjainkat vagy az Excel tábláinkat is elfelejthetjük. Bevételezés, kivételezés, különféle kimutatások érhetők el a modul segítségével.

A kötelezettség-mentes webáruházat nagyon gyors indulással bocsájtják rendelkezésünkre, így, ha az online térben szeretnénk piacot hódítani, akkor a „Mindent bele webáruház” csomagot érdemes választani. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online