Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Itt a farsang, áll a bál, a cukornád tál téged vár!

2023-02-14 10:43:40

A karácsonyi ünnepkört vízkereszt zárja, ami megnyitja a következő nagy időszakot, vagyis: a farsangot. A farsang lényege a tél búcsúztatása, elűzése és a féktelen vigalom. Nyiladozik az élet, és itt az ideje a párválasztásnak is.

A farsangi időszakban több bált és mulatságot rendeznek, amik a zene és a tánc mellett az ételek élvezetét is magába foglalja. A farsangi ételek felszolgálását, elcsomagolását könnyedén megoldhatod, és ha környezettudatos vagy, akkor erre egy kiváló csomagolóanyagot, vagyis, a cukornádat választod!

Cukornádba csomagolni?!
Bizony ám! Az indepack.hu papír főételes dobozainál találhatod a környezetbarát cukornád csomagolóanyagokat, melyek 100%-ban lebomlanak és biológiai úton komposztálhatók. Külsőre úgy néznek ki, mint a habdoboz, így hőállóak és nagyon korszerűek.

Találhatsz belőlük elviteles dobozt, menüboxot, ovális hidegtálas tálcát különböző méretekben, kerek vagy négyszögletes tányérokat, tálakat, salátás tálakat cukornád vagy - szintén lebomló - CPLA tetővel.

A farsangi bulik

Jólesik kicsit kimozdulni, ezért érdemes farsangi buliba menni, hiszen ma már egyre több étterem, vendéglátóhely szervez farsangi partikat. A farsang különlegessége a jelmez, hiszen ezáltal kicsit ki lehet bújni a saját bőrünkből, és valaki teljesen más bőrébe bújni. Nagyon népszerű a jelmezbál, egy-egy kreatív ötlettel akár tarolni is lehet.

Ha vendéglátó vagy, akkor érdemes meglovagolni ezt a hullámot, hiszen egy rendezvény, előre eladott jegyekkel biztos és megtérülő bevételt hoz számodra. Jól tervezd meg a farsangi menüt, hiszen ezzel tudod bevonzani a vendégeket.

A parti sikeressége

Az emberek azt szeretik, ha minden flottul megy, és a rendezvény szervezett és strukturált. Ezért nagyon fontos, hogy legyen gazdája a rendezvénynek, aki levezényli az összejövetelt a vendégek fogadásától kezdve a jelmezversenyen át a tomboláig.

A vendégek szórakozni szeretnének, ezért finom ételekkel, izgalmas programokkal és pörgős zenével kell őket elkápráztatni, így biztos lehetsz benne, hogy legközelebb is téged fognak választani.


A farsangi menü

A farsangi menüsor legyen gazdag, tartalmazzon többféle húst, levest és desszertet is. Nagyon népszerű előétel a kocsonya, de készülj alternatív előétellel is, mert ezt nem mindenki kedveli. Választhatsz helyette paraszttálat vagy valamilyen citrusos salátát lazaccal vagy pármai sonkával.

Egy finom raguleves – például – fácánból emlékezetessé teszi menüsorodat, főételnek pedig jöhetnek a sültek. Desszertnek természetesen kínálj farsangi fánkot is, és az italválaszték is legyen széles. Kínálótálnak, valamint elviteles doboznak pedig használd a cukornád tálakat, így véded a környezetet is, időben szerezz be megfelelő mennyiséget belőlük.

A farsangi időszak a bulikról, a zajokról, a télűzésről és a tavaszvárásról szól, használd ki ezt az időt és szervezz szuper partikat, de a munka mellett ne feledkezz meg a saját szórakozásodról sem! Vegyél részt te is egy farsangi buliban, és engedd el kicsit a gyeplőt! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online