Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Néhány órát Gödöllőn időzött az amerikai nagykövet

2023-02-03 10:09:24

Február első napján Gödöllőre látogatott David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, aki felkereste az amerikai építőipari és bányászati berendezéseket gyártó Caterpillar leányvállalatát, a Caterpillar Magyarország Részegységgyártó Zrt-t, majd a Gödöllői Török Ignác Gimnázium diákjaival folytatott beszélgetést. Ennek kapcsán a diplomata úgy fogalmazott, hogy a magyar fiatalok, akikkel találkozott, rendkívül lenyűgözőek, elkötelezettek és figyelmesek voltak, ami reményt ad számára a jövőre nézve.

David Pressman gödöllői programjának része volt a Gödöllői Királyi Kastély megtekintése is, ahol köszönetet mondott Gémesi György polgármesternek, hogy fogadta a nagykövetség küldöttségét.  A város első emberével folytatott eszmecsere során szóba került az önkormányzatok kiemelkedő szerepe Magyarországon. A találkozót követően a nagykövet megjegyezte:
- Csodálatos, hogy kapcsolatba léphetünk e nagyszerű ország polgármestereivel, azért, hogy megvitassuk, hogyan tudnak országaink és közösségeink a leghatékonyabban együttműködni ezekben a nehéz időkben. Forrás: usembassy.gov


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online