Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ezekkel a témakörökkel folytatódik a gödöllői kastély Mama, nézd! programja

2023-01-26 17:51:06

Idén is folytatódik a Gödöllői Királyi Kastélyban a Mama, nézd! elnevezésű múzeumpedagógiai program. A május közepéig tartó időszakban négy alkalommal várják a kismamákat és azokat az édesanyákat, édesapákat, akik az egy év alatti gyermekükkel szívesen látogatnák meg a kastély kiállításait.

Tervezett időpontok és témák:
• február 13., hétfő 9:30 óra: Korszakokon átívelő szerelmek
• március 6., hétfő 9.30 óra: Úrinők kedvtelései
• április 3., hétfő 9,30 óra: Finisszázs (kiállítás lebontása) Az én Sisim időszaki kiállításban – Hogyan lehet anyaként egy múzeumban dolgozni?
• május 15., hétfő 9.30 óra: Kastélyparki kalandozás (kedvezőtlen időjárás esetén beltéri program)

A tematikus vezetésen olyan témákkal találkozhatnak a résztvevők, mint az anyaság, a szoptatás, a gyermeknevelés, a szülő-gyermek kapcsolat alakulása az elmúlt korokban. A 60 perces program a kastélymúzeum nyitása előtt – 9.30 órakor – kezdődik, hogy a kisgyermekes családok napirendjükbe könnyedén beilleszthessék.
Fontos tudni, hogy a kiállítótérbe babakocsi nem vihető fel, a kisbabáknak hordozót vagy hordozókendőt javasolnak a szervezők, akik szükség esetén ingyenesen biztosítanak felcsatolható hordozót a program idejére. A kastély földszintjén található kisgyermekes szoba a nyitvatartási időben a családok rendelkezésére áll, ahol kényelmesen, csendes környezetben van lehetőség anyatejes táplálásra, illetve az ott található mikrohullámú sütővel bébiétel is melegíthető.

A programon való részvétel díja 900 forint/fő/alkalom (babáknak ingyenes). A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Bejelentkezés és további információ kérése a (06-70) 669-5094-es telefonszámon, vagy ezen az email-címen lehetséges.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online