Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ezek a gödöllői iskolák tiltakoztak a közoktatási rendszer jelene ellen

2022-12-13 10:27:41

Térképen szemlélteti a Civil Közoktatási Platform, hogy – a december 8-i eseményeket is figyelembe véve – az ország mely településein szerveztek a pedagógusok (és/vagy a velük szimpatizálók) sztrájkot, polgári engedetlenséget, vagy egyéb tiltakozó akciót. A szervezet adatai szerint a közoktatásban kialakult helyzet ellen felszólaló intézmények kétharmada vidéki településen található.

Az ide kattintva közvetlenül elérhető térképről leolvasható, Gödöllőn összesen 9 oktatási intézmény vállalta fel, hogy tiltakozást szervez. Ezek közül a nyilvántartás alapján a legtöbb akciót – szám szerint hatot – a Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Gödöllői Tagintézménye (Dózsa György út 69/A) és a Gödöllői Török Ignác Gimnázium hajtotta végre.
A Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola 5, a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola 3, a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola és a Gödöllői Montágh Imre Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola 2-2, míg a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola, a Gödöllői Óvoda és a Gödöllői Szabad Waldorf Óvoda 1-1-1 esetben fejezte ki ellenérzését a hazai közoktatási rendszer jelenével szemben.

Az akciókban ugyan nem vettek részt, de – mint az alábbi bejegyzésben olvasható – szolidaritásukról biztosították kollégáikat a Gödöllői Református Líceum tanárai.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online