Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: a Vácot verve vett búcsút az őszi szezontól a gödöllői tizenegy

2022-12-10 15:31:39

A 7. fordulóból a hazaiak pályakímélési kérése miatt december 10-ére halasztott összecsapással zárta le a 2022/2023-as Pest megyei I. osztályú bajnokság őszi idényét a gödöllői csapat. Győri Zoltán együttesének égető szüksége volt a három pontra, ha a pontvadászat félidejénél nem akart ötpontos hátrányba kerülni a listavezető Dunaharaszti formációjával szemben.

A váciak nem a legjobb hangulatban vágtak neki az erősen borongós időben lezajlott ütközetnek, hiszen a mérkőzést megelőző napokban a klubvezetés menesztette a csapat vezetőedzőjét, Szalai Attilát, így a GSK elleni meccsre az U14-es társulat edzője, Kovács Péter, valamint U19-es együttes trénere, Burzi Attila készítették fel a házigazdákat.

Az előzmények ismeretében nem volt meglepő, hogy a feszültség is „játszott” a találkozón, aminek első gólját az első negyedóra végén, Koziorowski Richárd révén a gödöllőiek szerezték.
Miután a folytatásban is inkább a vendégek domináltak, várható volt, hogy előbb utóbb eldől a három bajnoki pont sorsa. Így is lett, mert a térfélcserét követően Barabás Ádám duplázott (58. és 63. perc), majd a 79. percben – a mezőny őszi góllövő-listáján 13 találattal a 3. helyen álló – Koziorowski ismét betalált.

A bajnoki idény első felének zárásakor beszédes képet mutat, hogy Győri Zoltán együttese pontjainak csaknem kétharmadát idegenben szerezte (21 pont), míg hazai környezetben 12 egységet sikerült összegyűjtenie.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:                                                                        
Vác VLSE – Gödöllői SK 0-4
(0-1)
Gödöllői gólszerzők: Koziorowski Richárd, Barabás Ádám (2-2).
Az őszi szezon mérkőzései alapján a Gödöllői SK csapata 33 ponttal, 37-11-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Folytatás február harmadik hétvégéjén a VS Dunakeszi otthonában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online