Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A GLS Hungary Gödöllőn is készen áll az év végi csomag-dömpingre

2022-11-27 17:25:26

Gyorsan közeledik az ünnepi szezon, ami az év egyik legforgalmasabb időszakának kezdetét jelzi az e-kereskedelmi és a csomaglogisztikai piac szereplői számára. A jelenlegi gazdasági körülmények ellenére ismét nagy volumenre számít a GLS. A cég elkötelezett amellett, hogy segítsen az embereknek időben hozzájutni az ajándékokhoz, éppen ezért számos fontos lépést tett annak érdekében, hogy teljesíteni tudja ügyfelei legfőbb kívánságát, vagyis a csomagok ünnepek előtti megérkezését – olvasható a GLS hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.

A GLS számára ebben a forgalmas csúcsidőszakban is az a legfontosabb, hogy rugalmas szolgáltatásaival mindenki számára megkönnyítse és kényelmessé tegye a kézbesítési folyamatot. Éppen ezért a rugalmasság jegyében a címzetteknek lehetőséget kínál arra, hogy csomagjaikat átirányítsák az általuk preferált kézbesítési helyre, például, egy otthoni címre, GLS CsomagPontba vagy éppen GLS Automatába. Ezzel elősegítve azt, hogy az első kiszállítási kísérlet alkalmával mindenki megkapja a várt csomagját, ahogyan az az év többi részében is megszokott.
Az átirányítási lehetőségnek és GLS folyamatosan bővülő hálózatának köszönhetően mindenki a saját idejéhez és szokásaihoz igazíthatja a csomagátvételt.

A szolgáltató január óta 105-ről több mint 700 darabra növelte GLS Automatáinak számát, ami mellett közel 1100 CsomagPont is rendelkezésre áll. Így mindenki tetszése és igénye szerint választhat, hogy hova kéri a rendelését. Akár a kényelmes házhozszállítást kedveli valaki, akár az 1800 átadópont valamelyike illeszkedik jobban a napi ritmusához, a GLS mindkét igényre megoldást nyújt.

Gödöllőn a ZLZ Home Kft-nél működik GLS Csomagpont (Táncsics Mihály út 18., telefon: 06-70/360-3484), ahol a csomagok elszállításának időpontja 14 óra. Ezen felül városunkban az alábbi helyszíneken található GLS Automata:

SHELL Benzinkút
Dózsa György út 108

Stop Shop
Bossányi Krisztina u. 2

Jáber Kft.
Kazinczy krt. 2.

T-Well Benzinkút
Repülőtéri út. 9.

COOP ABC
Egyetem tér 17.

Reál Élelmiszer

Szabadság út 181.

A GLS azon vállalása, miszerint: a csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek az ünnepeket megelőző időszakra is érvényes. A cég számos lépést tett annak érdekében, hogy ezt az előző évekhez hasonlóan idén is teljesíteni tudja még a legforgalmasabb időszakban is. A december 22-én felvett belföldi csomagokat december 23-án még ki tudja szállítani a szolgáltató.

- A részletes csomagmennyiségi előrejelzéseket is figyelembe véve a központi szortírozó üzemünkben plusz műszak bevezetésével biztosítjuk a beérkezett csomagok lehető leggyorsabb feldolgozását. Emellett folyamatosan nyomon követjük a belföldi vonalak kapacitását és szükség esetén akár még aznap további járatokat, illetve futárokat tudunk indítani. Az e téren való rugalmasságunkkal is szeretnénk támogatni a családokat az ünnepekre való készülődésben – mondta Farkas Gergely, a GLS Hungary ügyvezető igazgatója.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online