Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A modern hajók sikerének titka

2022-11-15 17:54:32

A Sessa Marine hajók gyártásának története kiválóan illusztrálja, milyen csodálatos, amikor a technológiai megközelítés találkozik az olasz üzleti szellemmel. Nézzük meg, hogyan jutottak el idáig, és minek köszönhetik megingathatatlan sikerüket!

A Sessa Marine kezdete
A Sessa Marine 1958-as megalakulásakor az első vállalatok között volt, amelyek fenol- és poliésztergyantát állítottak elő. Tíz évvel később a vállalkozás a genovai hajókiállításon való részvétellel belépett a tengeri szektorba.

Sikerük töretlenül folytatódott, a kereslet pedig megállás nélkül növekszik. A Sessa Marine hajókhoz a MultiYacht Group segítségével lehet a legkönnyebben hozzájutni Magyarországon, akik szakértelmükkel segítik a leendő hajótulajdonosokat!

A vállalat tagjai az 1970-es években a Sessa Aurunca létesítményben kishajókat kezdtek gyártani, majd új hajógyárat építettek Cinisello Balsamóban. 1972-ben megvásárolták a Milánóhoz közeli Arcone-ban található üzemet. Ezen túlmenően a Sessa megépítette az első apró, fedélzeti sugárhajtású egységeket, és 1973-ban első olasz vállalkozásként beszerelte az új Piaggio sugárhajtóműveket.

1986-ban az üzlet Arcore-ból Lesmóba költözött, majd két nappal később a Fyberstamp megvásárlása lehetővé tette, hogy a hajógyártás Bergamo tartományba költözzön. A Fyberstamp jól ismert hajókat gyártott ebben az időszakban, köztük a Rivát és a Ferrettit.

Ettől kezdve beindult a hajógyártás új sorozata, és a márka határozottan új távlatok és nagyobb piaci célok felé vette az irányt. Elkezdtek nagyobb hajókat építeni, és több energiát fordítottak reklámozásra és termékfejlesztésre.

A Sessa America floridai telephelye 2006-ban indult, és mindössze három évvel később a Motor Boating USA magazin a KEY LARGO 36 modellt „Az év hajójának” választotta.

A vállalat sikerének esszenciája
A Sessa Marine koncepciója szerint a legjobb eredményeket a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával lehet elérni. Emellett a munkafolyamatok folyamatos minőség-ellenőrzése kulcsfontosságú, és ma is nagy figyelmet fordítanak rá.

A fényűző megjelenésű, hangulatos és kiváló minőségű Sessa Marine hajók csodálatosan megragadják az igazi olasz életformát. Így a tenger és a híres olasz elegancia szerelmesei számíthatnak arra, hogy egy ilyen csodálatos hajó fedélzetén repkedni fognak a boldogságtól!


A Sessa Marine univerzális modelljei

A Sessa Marine Cruiser Line C3X-OB modellje 11,33 méteres hossza és 12 utas befogadására alkalmas mivolta miatt ideális baráti és családi összejövetelekhez. A két beépített kabinnak és a 4+1 ágynak köszönhetően lazíthatunk és aludhatunk az utazásaink során.

A Flybridge Line FLY54 változata, amely 21,04 méter hosszú és 14 üléses, még ennél is sokkal nagyobb. 6+1 férőhellyel és 3+1 kabinjával két családot is el tud szállásolni, teljes luxusban és kényelemben.

Böngéssz a különböző Sessa Marine modellek között a MultiYacht Group honlapján! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online