Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: huszáros hajrával ütötte ki a Budakalászt a gödöllői tizenegy

2022-11-12 15:34:39

Nem sűrűn fordul elő, hogy egy csapat négy, egymást követő mérkőzésé 2-1 arány végeredmény szülessen. A Gödöllői SK formációjával ez az utóbbi hetekben megtörtént: Győri Zoltán együttese a négy meccsből hármat (Pereg, Vecsés, Dunaharaszti) ilyen arányban megnyert, egyet pedig elbukott (Nagykáta). November második szombatján a mezőny valamennyi társulatára veszélyes, a tabella 5. helyén álló, 21 pontjából hazai pályán eddig veretlen és 12 pontot gyűjtött Budakalász jelentette a GSK legénysége számára a bajnoki kihívást.

Nem fedné a valóságot, ha úgy fogalmaznák, hogy a találkozón bő 80 percig jóformán semmi nem történt, ám az igaz, hogy az elpuskázott lehetőségek miatt hosszú ideig a gólmeddőség jellemezte az egyébként nem unalmas rivalizálást.
A „csendet” a 85. percben Dollinger Gyula öngólja törte meg, ami – mint utóbb kiderült – padlóra is küldte a hazai gárda tagjait. Ezt követőn a gödöllőiek valósággal szárnyalásba kezdtek, és gyakorlatilag hárompercenként bevették a budakalászi kaput: Reznek Donát szabadrúgásból, Koziorowski Richárd fejjel, majd a rendes játékidő eltelte után a csereként beállt Mudroch Mendel (aki rámenőssége miatt az első vendégtalálatnál is elévülhetetlen érdemeket szerzett) bizonyult eredményesnek.

Érdekesség, hogy három hét eltéréssel egy éve is találkoztak a felek. Akkor a Gödöllői SK hazai pályán fogadta a Budakalász együttesét, és – akárcsak most – 4-0 arányban diadalmaskodott.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 13. forduló:                                                                        
Budakalászi MSE – Gödöllői SK 0-4
(0-0)
Gólszerzők: Reznek Donát, Koziorowski Richárd, Mudroch Mendel és Dollinger Gyula (öngól).
Tizenegy lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 27 ponttal, 26-8-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Felsőpakonyi KSE november 19., szombat 13 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online