Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: a sok hiba miatt elmaradt a gödöllői sikerélmény a BVSC ellen

2022-11-06 19:49:35

NB II. Északi-csoport, 7. forduló:
BVSC-Zugló – Gödöllői KC 29-28
(17-17)

Az Északi-csoport mezőnyének egyetlen nyeretlen csapatához utazott Bartos Gábor együttese, amelynek tagjai a meccset megelőzően minden bizonnyal nem gondoltak arra, hogy a derék zuglóiak éppen ellenük szerzik meg első bajnoki pontjukat.

Ehhez képest az első félidő folyamán néhányszor többgólos hátrányba került a gödöllői társulat, amely a játékrész utolsó másodperceiben hozta egálra a részeredményt. A térfélcsere után sem változott a játék képe, és mivel védés- és támadáshatékonyságban egyaránt elmaradt riválisától városunk – egy piros lappal és 7 kétperces büntetővel „jutalmazott” – legénysége, bő 20 másodperccel a végső sípszó előtt a pontmentésért kellett támadnia a GKC csapatának. Az időkérést követő próbálkozás azonban nem járt sikerrel, ezáltal a kevesebbet hibázó sereghajtó hazaiak megszerezték első sikerüket az idei pontvadászatban.

A Gödöllői KC férficsapata 7 ponttal, 209-215-ös gólkülönbséggel a tabella 5. helyét foglalja el az NB II. Északi-csoportjában. Következik: Gödöllői KC – Balassagyarmati Kábel SE november 13., vasárnap 18 óra (juniormeccs 16 óra), Hajós iskola tornacsarnoka.


U20 (III. osztály B-csoport): Mogyoródi KSK – Gödöllői KC 30-39 (17-17)
Hat lejátszott mérkőzés alapján a GKC – Bartos Gábor által trenírozott – bajnoki címvédő juniorcsapata 12 ponttal, 231-143-as gólkülönbséggel a 3. pozíciót tudhatja a magáénak a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online