Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: vesztesként szállt le a Veszprém elleni „hullámvasútról” a gödöllői hatos

2022-10-29 17:47:47

NB I. Liga, 2. forduló:
VEHIR-Veszprémi Egyetemi SC –
Gödöllői RC 3-0 (22, 18, 21)

Az előzetes számítások alapján győzelmi eséllyel utazott a dunántúli megyeszékhelyre Szalay Attila együttese, amely a balatonfüredi Szent Benedek RA elleni győzelemmel (3-1) nyitotta a bajnoki szezont. Ehhez képest a hazai gárda az első fordulóban alulmaradt a Vasas fiókcsapatával szemben (3-0).

A nyitó játszma félórás, fordulatos és változatos küzdelméből (11-7 majd 14-17) végül a 22-22-es állás után nem hibázó veszprémiek kerültek ki győztesen. A részsikertől lendületbe jöttek a vendéglátók a folytatásra: előnyüket folyamatosan hizlalva, 12-8-ra elhúztak, ám a gödöllői lányok magukra találtak, és egyenlítettek. A „hullámvasutazás” nem maradt abba: 16-13-ról 16-16 lett az állás, aztán pikk-pakk 22-17, majd a dunántúliak ismét révbe értek.
Miután biztossá vált, hogy a gödöllői különítmény pontot veszít Veszprémben, „csupán” annyi kérdés marad: mennyit? Kisvártatva kiderült, hogy hármat, mivel városunk hatosa a harmadik felvonásban sem tudott változtatni azon hiányosságán, hogy huzamosabb ideig összpontosítva termelje pontjait.

A gödöllői hatos legközelebb öt nap múlva, október 31-én, hétfőn 20 órától Miskolcon lép pályára, a Diósgyőri VTK elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő második találkozóján. Az első meccset a borsodiak 3-0 arányban megnyerték.

A Gödöllői RC csapata 3 ponttal, 3-4-es szett- és 155-147-es pontaránnyal a 7. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: TFSE– Gödöllői RC november 5., szombat 16 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online