Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így segíthetnek hozzá életünk halához a GPS-es etetőhajók

2022-10-25 10:15:26

Miért célszerű fontolóra venni a korszerű GPS-es etetőhajók hasznosításának lehetőségét akkor, ha életünk halát szeretnénk partra terelni? Milyen úton és módon segíthetik elő a horgászatunk sikerét ezek a modern eszközök? A bejegyzésben ezt a kérdéskört világítjuk meg egy kicsit részletesebben is.

Milyen lehetőségeket teremt a GPS-es etetőhajók használata?

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy alapvetően a bojlis vagy alternatív lehetőségként a feeder horgászat keretei között kerülhet sor a hasznosításra. Egyrészt az etetés kialakításánál, másrészt a peca kivitelezését tekintve.

A Cheapfishing webáruház etetőhajóinak GPS-szel rendelkező, kedvező ár-érték arányú modelljeinél is azt érdemes kiemelni, mekkora pontosságot tesznek lehetővé a horgászat menetét tekintve. Köszönhetően a rendkívül hasznos GPS technológiának.

Amivel egy-egy pontot tetszőleges módon meg tudunk állapítani a vízterületen, ahová aztán a hajó automata üzemmódban is visszatalál majd. Éjszakai körülmények között is akár, illetve nemcsak közelre, hanem több száz méteres távolságban is.

Amiért a GPS-es etetőhajók akár életünk halával is összehozhatnak minket

Az igazán termetes pontyok, amurok és egyéb kapitális jószágok rendszerint rafinált egyedek. Nem egy alkalommal voltak már kénytelenek horgon védekezni, ezért elképesztően óvatosak a táplálkozásukat tekintve.

Ennélfogva csakis akkor lehet esélyünk a megakasztásukra, ha a lehető legpontosabban sikerül kiviteleznünk a horgászatot. Majdhogynem zsebkendőnyi területen etetve meg azt a helyet és vízmélységet, ahol a halak tartózkodási helye sejthető.

Innentől kezdve pedig gyakorlatilag magától értetődő, hogy a kialakított etetés meghorgászása is sokkal precízebb lehet a GPS-es etetőhajók segítségével. Hiszen így centiméterre ugyanott pöttyinthető a vízbe a végszerelék, rajta a horgon felkínált csalival.


Mennyiért lehet reálisan beszerezni egy GPS-es etetőhajót?

A kényesnek gondolt kérdés, ami egyébként korántsem annyira ijesztő, mint azt sokan gondolnák. Méghozzá abból az egészen racionális okból, hogy az etetőhajók és köztük a GPS-es modellek kínálata is rendkívül kedvező módon szélesedett.

Vagyis: ma már korántsem csak a tehetős horgászok játékszere lehet egy korszerű, megbízható és akár 500 méteres hatótávval rendelkező GPS-es etetőhajó. Ehelyett reális lehetőségként érdemes észben tartani, hogy akár jóval a 100 ezer forintos értékhatár alatt is tudunk találni abszolút minőségi darabot.

Ez pedig olyan befektetés, ami viszonylag rövid időn belül hozhatja vissza az árát. Tekintve, hogy egy valóban nagy hatótávon dolgozni képes, automata és gyors üzemmódban funkcionáló GPS-es etetőhajó tényleg kedvező alapot teremthet akár életünk halának a partra tereléséhez. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online