Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A légtisztítás fontossága

2022-10-21 10:17:10

Nem is gondolnánk, mennyire szennyezett az a levegő, amit beszívunk. Nem, nem a szabadban való közlekedés, ügyintézés közben, hanem otthon, bent, a saját lakásunkban! A megoldás pedig erre: egy légtisztító készülék.

A szoba levegője
Azt hinnénk, a szmog, a kipufogógázok és télen a füst miatt a kinti levegő szennyezettebb, mint az, ami bent van a lakásunkban. Pedig jobban megvizsgálva a dolgot, megállapíthatjuk, hogy ez pont fordítva van. Így, aki csak teheti, szerezzen be légtisztítót otthonra! A Dyson légtisztító termékek kiválóak erre a célra, főleg, ha kisgyermek vagy kisállat is van a házban. A premiumshop24.hu oldalon is megrendelhető egy ilyen készülék!

A Dyson légtisztítók a 360 fokos HEPA szűrőnek köszönhetően tökéletesen tisztává varázsolják a szoba levegőjét. Márpedig mindenhol van mit tisztítani: a szellőztetés során a lakásba is bejutnak a kipufogógázok, lehet, hogy penész is van a páralecsapódás miatt, és a házi kedvencek is elhullajthatnak ezt-azt.

A légtisztító a használata során azonban az akár 0,1 mikron nagyságú részecskéket is lenyeli, miközben a levegőt folyamatosan tisztítja. Pollenekkel és más egyéb, allergiás reakciókat kiváltó elemekkel is elbánik a szerkezet, így kimondottan hasznos kisgyermekes családok számára.

A Dyson légtisztító előnyei
A Dyson márka nagyon közkedvelt, ami nem véletlen, hiszen prémium minőségű, innovatív technológiájú, ergonomikus kialakítású eszközeik vannak. A premiumshop24.hu oldalán beszerezhető Dyson termékek is egytől egyig nagyon népszerűek.

A légtisztítók különösen nagyon keresettek, hiszen egész évben használhatók, kezelésük könnyű, ugyanakkor energiatakarékosak.

A Dyson légtisztító használata
A készülék többféle üzemmódban is működtethető. Automata üzemmódban használva a gép magától állítja be a légáramlás sebességét. Nekünk nem kell semmit tennünk.

Éjszakai üzemmódba is kapcsolhatjuk a gépet, ekkor csendesebben, halványított kijelzővel fog működni. Mivel elalvás időzítő is van rajta, így nyugodtan aludhatunk.

A Dyson légtisztító tisztítása is nagyon egyszerű, gyorsan, könnyed mozdulatokkal elvégezhető. Mindenképp javasoljuk tehát azok számára egy ilyen készülék beszerzését, akik szeretnének friss, tiszta levegőjű lakásban élni. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online