Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Minek köszönheti a népszerűségét a Yato márka?

2022-10-18 10:43:27

A Yato az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező márka, amely szerszámokkal és barkács kiegészítőkkel foglalkozik. Minőségi eszközöket szolgál az otthoni barkácsoláshoz. A készülékek a felső kategóriába tartoznak, így főként azoknak éri meg beszerezni a termékeket, akik biztosan minden előnyüket kihasználják. A sokoldalúságuk és a minőségük azonban még nem minden. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy minek köszönheti a népszerűségét a gyártó.

A Yato márka
A céget 1990-ben Lengyelországban alapították meg. Az elmúlt harminc év alatt a kontinens egyik legnagyobb szerszámgyártó vállalatává váltak, ami nem véletlen. Több dolognak is köszönheti a sikerét a Yato márka. Alájuk tartozik ugyanis a vorel, a Shor, a Lund és a Fala is, így igen széles palettát fednek le a termékekkel.

Az elmondásuk alapján kifejezetten a szakembereket akarják megcélozni. Igen magas minőségben kínálnak otthoni barkácsoláshoz szükséges kellékeket. Éppen ezért olyan árat határoztak meg az egyes termékeknél, ami mindenki számára kedvező lehet. Bár nem ipari felhasználásra készülnek, azért nem fognak 1-2 hét után eltörni vagy tönkre menni.


A cég megspórolja a szakember árát

Aki szívesen barkácsol otthon, mert úgy gondolja, hogy el tudja végezni a kisebb vagy nagyobb feladatokat a házban vagy az udvaron, annak kiválóan alkalmas a Yato bármely gépe. Ezáltal ugyanis a márka megspórolja számunkra a szakember árát, hiszen nem kell kifizetni a magas munkadíjakat. Nem kell többé gondnak lennie egy polc felhelyezésének, hiszen a fúrócsavarozóval ezt könnyedén megoldhatjuk.

Ha viszont csak pár apróságra van szükségünk, akkor a kisebb szerszámok lesznek segítségünkre. Egy csavarhúzó igazi kincsnek számít, hiszen e nélkül nem élet az élet. A Yato gyártmányait csak egyszer kell megvásárolni, viszont cserébe hosszú ideig hűt társak lesznek a mindennapokban. Minden eszközt úgy alkottak meg, hogy azok ergonomikusak legyenek, így a kéz szinte azonnal hozzászokik a használatukhoz.

Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a modern és elegáns dizájnnak köszönhetően bárki számára élvezet lehet ezekkel dolgozni. A Profibarkács csapata jelenleg nagyjából 3.500 terméket kínál eladásra, azonban egyre több és több kerül be a választékba.


Szerszámok fűrészeléshez

Ha fűrészeléshez keresünk gépeket és szerszámokat, akkor sem kell máshol keresgélni. A kézi fűrészekkel történő favágás talán a legkönnyebb módja a fűrészelésnek. Amennyiben fából készítenénk otthon valamit, akkor a Yato rókafarkú, keretes vagy lyukfűrészei garantáltan a segítségünkre lesznek. Azonban, ha mégsem elegendő egy kézi változat, akkor a láncfűrész is remek megoldás otthoni szereléshez. Legyen szó benzines vagy akkumulátoros modellről, a gyártó mindenkire gondolt. Sőt, kínálnak a karbantartáshoz szükséges kiegészítőket is, így megóvhatjuk azokat az elhasználódástól.

A fa méretre vágásához a Yato körfűrész a tökéletes választás. Használata könnyű és biztonságos, akár hölgyek is bátran kipróbálhatják. Fontos azonban, hogy ennél mindenképpen tartsuk be a biztonsági előírásokat, nehogy baleset érjen bennünket munka közben. Ehhez érdemes egy csúcsminőségű védőszemüveget beszerezni, ami a többi tevékenység esetén sem hiányozhat az otthoni készletből.


Miért szeretik ennyire a márka termékeit?

Ahogy minden szakmában, úgy itt is meg kell találni azt a márkát, amely minden igényt kielégít. A Yato ezt megteszi, így akár autószerelőként is bátran választják ezeket a darabokat. Vannak olyan vásárlók, akik kizárólag ezekkel a termékekkel dolgoznak, annyira megbíznak bennük. Időtállóak, megbízhatóak, különösen igaz ez a nagyobb gépekre.

A burkolók körében nagy népszerűségnek örvend például a csempevágó, amivel pillanatok alatt végezni lehet a járólap lerakásával. Emellett ott van a fugakihúzó szilikon lap, ami tovább segíti a munkavégzést. Ablakos cégek pedig nagy számban viszik a teflonozott purhab pisztolyt és a többfajta mérőszalagot, amivel nagyban lerövidül az ablakok behelyezéséhez szükséges idő.

A Yato tehát régóta elismert és kedvelt márka a szakemberek és a magánszemélyek körében. Sikerének a titka a megbízhatóság, a minőség és nem utolsó sorban a hatalmas termékválaszték. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online