Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Cserélik a beton burkolatot az M31-es autópályán, Gödöllő közelében

2022-10-16 15:55:42

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában a beton burkolat cseréjét végzik a szakemberek október 17-étől (hétfő) várhatóan egy hónapon át az M31-es autópályán, ezért a Gödöllő irányába vezető oldalon, a 3-as kilométerszelvény környezetében egy forgalmi sávra, míg az M0-ás autóút irányába a 7-es kilométerszelvény térségében a meglévő három sáv helyett két sávra szűkül a közlekedésre használható útfelület.
Ezen felül az ideiglenes forgalmi rend kialakítása során további időszaki korlátozásokra kell számítani: az M31-es autópályát érintően október 17-én, hétfőn, napközben.

A burkolatjavítás ideje alatt lesznek olyan időszakok, amikor a közlekedők tényleges munkavégzést nem fognak látni az érintett szakaszon, azonban a technológiából adódóan a beton szilárdulási ideje miatt az érintett forgalmi sávokat még nem fogják tudni megnyitni a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba és a megváltozott forgalmi rendre tekintettek különös óvatossággal közlekedjenek. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online