Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: büntetővel mentett pontot a gödöllői csapat a Dunakeszi ellen

2022-09-25 23:15:47

NB II. Északi-csoport, 3. forduló:
Gödöllői KC – VS Dunakeszi 23-23
(10-9)

Az elmúlt fordulóban Pestszentlőrincen elszenvedett súlyos, 40-28 arányú vereséget követően, elvileg ideális ellenféllel kellett felvennie a harcot Bartos Gábor legénységének: a vendégek ugyanis eddig még nem ízlelhették meg a pontszerzés örömét a bajnoki idényben.

A hazai társulatot – a mérkőzésen 7 esetben eredményes – Márkus Béla találatai indították el az egy héttel korábbi fiaskót követő „vigasztalódás” útján. Egy ideig úgy nézett ki, hogy akár az első félidőben bebiztosítható a gödöllőiek két bajnoki pontja, ám a szünetre egygólosra olvadt a vendéglátók előnye.
Nem okozott örömet hazai oldalon, hogy a 42. percben a vizitálók átvették a vezetést, ami hét perccel a lefújás előtt négy egységnyi különbségűre duzzadt (17-21). A gödöllői fiúk huszáros hajrába kezdtek, fokozatosan felzárkóztak, és Márkus Béla hétméteresből elért találatával sikerült pontot menteniük.

A Gödöllői KC férficsapata 3 ponttal, 85-92-es gólkülönbséggel a tabella 8. helyét foglalja el az NB II. Északi-csoportjában. Következik: Gödöllői KC – Füzesabonyi SC október 2., vasárnap 18 óra (juniormeccs 16 óra).


U20 (III. osztály B-csoport): Gödöllői KC – Csömör 30-24 (14-11)
A GKC – Bartos Gábor által trenírozott – bajnoki címvédő juniorcsapata 4 ponttal, 74-39-es gólkülönbséggel a 3. pozíciót tudhatja a magáénak a csoport tabelláján.
U18 (II. osztály Keleti-csoport):
HÉP-Cegléd – Gödöllői KC 22-35 (10-16)
A gödöllői egyesület Mácsár Gyula szakmai irányításával készülő, elmúlt kiírásban bajnoki aranyérmes ifjúsági formációja 6 ponttal, 106-81-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online