Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lehetsz menő, mindegy, hogy hány éves vagy!

2022-09-19 10:16:19

Vannak olyanok, akik úgy tartják, hogy csak azok lehetnek igazán menők, akik korban jóval 35 alatt vannak. De, ugyan már, ki mondta ezt? Teljesen mindegy hány éves vagy, ami cool, az cool. Lehet menő valakinek a viselkedése, a státusza, de a személyisége is, vagy azok az értékek, amiket követendőnek tart.

Ez az az életérzés, ami részben a divatipart is mozgatja. Ha úgy érzed, szeretnél néhány cool pólót a ruhatáradba, akkor tarts velem, mert vannak ötleteim számodra!

Társadalmi problémák: mi a cool, és mi nem?
Szeretnél cool ruhadarabokat beszerezni, olyanokat, amik egyediek és nincsenek másnak? A PólóVerzum Cool kínálatában nagyon laza darabok várnak rád, de érdemes a cool kategóriában is elmerülni. Most pedig egy teljesen megosztó problémával kezdjük a témát, éppen azért, hogy jobban megértsük ezt az életérzést.

Az alapvető emberi értékek, trendek 2022-re összekuszálódtak. Kereshetnénk az okokat, hogy miért, de szerintem rengeteg belső, illetve külső tényező hatással van az egyénre. Trendi lett, hogy már túl fiatalon beszív minket a „sötét oldal”, szóval a mértéktelenség mentálisan és fizikálisan is kiütközik. Nehezen küzdünk meg az előítéletekkel, és néha azt érezzük, hogy csak a „rossz dolgok” számítanak menőnek. Ez igazából nem így van.

Napokig beszélhetnénk arról, hogy kinek mi a menő, hiszen ez nézőpont kérdése, de én annak a híve vagyok, hogy ez nem a külvilágban keresendő, hanem önmagunkban. Ha felvállalod magad, és azt, aki vagy, akkor jogod van cool módon élni az életed!

Cool pólók - idén is tarol a grafika
Ahogy azt már említettem, nem számít, hogy hány éves vagy, egy igazi cool póló mindenkinek jár. A retró feeling kedvelőinek – például – a portékkal ellátott darabok is tetszeni fognak, de az olyan képek, mint a gitárok, fejhallgatók, teknősök, vitorlások, koponyák egyaránt szóba jöhetnek.

Ha te valóban a lázadók csoportját erősíted, akkor az absztrakt tisztánlátás, az absztrakt T-rex, esetleg, az Unikornis „törminétör”, a füstölgő pizza, a vámpírajkak, a majomkirály és az aranyszakáll látványa is lázba hozhat.

Én olyan pólókkal tudok leginkább azonosulni, amelyek sajátosak, és még csak fel sem merültek bennem ötletként, ennek ellenére mégis tetszenek nekem. Ha mondjuk egy „Hellyeah” idegállapotba jövő törpapa lenne a pólómon, azon nagyot nevetnék, de a klasszikus „Hakuna Matata” szlogenre se mondanék nemet.

Megéri nyomtatott pólót venni?

Szerintem meg, tekintve, hogy sokkal komolyabb technológiával dolgoznak napjainkban, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Én választhatom ki, hogy melyiket rendelem meg, sőt, bizonyos esetben még az egyedi ötleteimet is megvalósíthatom, és tuti, hogy olyan pólója senkinek sem lesz.

Plusz, nem kap el a viszketegség, mert manapság többnyire csak pamut pólóra nyomtatnak. Lehetsz cool, bárki is vagy, de ebben az esetben kötelező cool pólókat beszerezned! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online