Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás Pest Megyei Kupa: kétgólos gödöllői siker és továbbjutás Kistarcsán

2022-09-07 18:54:50

A Pest Megyei Kupa 2022/2023-as idényébe a 2. fordulóban kapcsolódott be a Gödöllői SK társulata, amely a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjában érdekelt Kistarcsai VSC vendégeként harcolhatott a továbbjutásért.

Győri Zoltán egy kicsit megkeverte a kártyákat, hiszen néhány kulcsjátékost csak a kispadra jelölt, helyettük saját nevelésű fiataloknak szavazott bizalmat a kezdőben. A találkozó során nem mindig volt érzékelhető a két csapat között osztálykülönbség, ami a hazaiakat dicsérte.
Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy a gödöllői tizenegy számára a továbbjutás kipipálása volt az első számú célkitűzés, ami Richter Tamás első félidei, illetve a 18 éves Varró Botond rendes játékidő letelte után eleresztett löketének köszönhetően különösebb gond nélkül megvalósult.

Pest Megyei Kupa 2. forduló, legjobb 32 közé jutásért:
Kistarcsai VSC – Gödöllői SK 0-2
(0-1)
Gólszerzők: Richter Tamás, Varró Botond.

A következő, szeptember 14-én, szerdán 16.30 órakor esedékes fordulóban a gödöllői formáció a Csömör KSK (Pest megyei II. osztály, Északi-csoport) csapatának otthonában lép pályára.


Ajándékba kapta Marco Rossi a Gödöllői SK 3-as számmal ellátott új mezét
Szeptember 5-én a Gödöllői Királyi Kastély zsúfolásig megtelt lovardájában találkozott a helyi focirajongókkal Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A műemlék-együttest működtető gazdasági társaság, a Szövetségben a Gödöllőiekért Egyesület, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében lezajlott kiváló hangulatú eseményen az 58. születésnapját szeptember 9-én ünneplő olasz tréner ajándékba kapta a Gödöllői SK új csapatmezét, cseppet sem véletlenül a 3-as számmal ellátottat, hiszen aktív labdarúgó-karrierje során zömmel ilyet viselt az olasz élvonalbeli meccseken. Fotó forrása: GSK facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online