Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kulturális Örökség Napjai: íme, az idei gödöllői helyszínek

2022-09-07 14:17:49

Ebben az esztendőben – a fennállásának 150. évfordulóját ünneplő magyar műemlékvédelemnek emléket állítva – szeptember 17-én (szombat) és 18-án (vasárnap) rendezik meg a Kulturális Örökség Napjai országos eseménysorozatot, aminek keretében tízezrek kerekednek fel, hogy meglátogassák a bennünket körülvevő történeti épületeket és kerteket, vagy részt vegyenek egy-egy, a műemléki értékeket bemutató sétán, élvezzék a helyszíneken szervezett programok kulturális sokszínűségét.
A szóban forgó hétvégén olyan történeti épületeket nyitnak meg, amik általában el vannak zárva a nyilvánosság elől. Olyan emberek mutatják be ilyenkor a rájuk bízott értékeket, akik nem csak szeretik őket, de ismerik szépségüket, múltjukat, jelenüket és fontos számukra a megőrzésük.

Gödöllőn az ide kattintva elérhető oldalon feltüntetett, folyamatosan frissülő épített és természeti örökségek kulisszái mögé tekinthetnek be ingyenesen az érdeklődők.A Gödöllői Királyi Kastély vonatkozó programkínálata ezen felületen olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online