Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: gyömrői győzelmével visszatért a helyes útra a gödöllői tizenegy

2022-08-28 19:13:02

Mind a két csapat egygólos vereséggel nyitotta az új bajnoki idényt. A hazai gárda Nagykátán kapott ki 3-2-re, míg a címvédő gödöllőiek hazai környezetben maradtak alul 2-1 arányban a Dunakeszi ellen. Mindebből az is következett, hogy egyik fél sem szerette volna, ha a találkozót követően is pont nélkül marad.

A kezdeti percek „taktikai szürkeségét” a nem hibátlanul játszó, de riválisánál többet kezdeményező gödöllői legénység törte meg, miután a 20. percben Barabás Ádám remekül szolgálta ki Mudroch Mendelt, aki szép lövéssel vette be a hazaiak kapuját. Vezetése birtokában nyugodtabban terelhette a játékszert Győri Zoltán alakulata, amely az első félidő utolsó előtti percében Koziorowski Richárd (képen pirosban, 9-es számmal) fejjel elért találatával 2-0-ra alakította az eredményt.

A fordulást követően sem adta ki a kezdeményezést a kezéből a GSK különítménye, amely a 81. percben újabb gólt ért el: ezúttal az egy hete is eredményes Reznek Donát fogadhatta „okos”, a feléje érkező hálóőr felett célba juttatott találatáért a játékostársak gratulációját. A látottak alapján a magabiztos vendégsiker hűen tükrözi a két csapat közötti jelenlegi különbséget.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 2. forduló:                                                                        
UFC Gyömrő – Gödöllői SK 0-3
(0-2)
Gólszerzők: Mudroch Mendel, Koziorowski Richárd, Reznek Donát.
A Gödöllői SK csapata 3 ponttal, 4-2-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Bugyi-OBO SE – Gödöllői SK szeptember 4., vasárnap 16.30 óra. Fotó: Patkovics Bence / GSK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online