Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Intim gondoskodás természetes megoldásokkal

2022-08-22 16:15:43

Éppen ahogyan a száj és fogápolással kapcsolatban, úgy az intim területek ápolására vonatkozó teendőket is tudatosítani kell már kiskorban. Az alábbiakban az intim higiénia témakörét járjuk körbe.

A kényes területek védelme
A női nem esetében az anatómiai elhelyezkedés miatt jóval körültekintőbbnek kell lenni a tisztálkodás során, mint a férfiaknál. Már egészen babakortól kezdve figyelmet kell fordítani a kritikus területekre. Gondoljunk az egészség érdekében történő helyes tisztálkodási technikák megtanítására, és a megfelelő WC papír használat elsajátítására. Érdemes már a tini kortól alkalmazható bio intim mosakodókat beszerezni, melyeket a BIOLA Webshop tisztálkodási termékei között megtalálhatunk. Különösen amiatt fontos ez, mivel a védő szerepet ellátó Lactobacillus baktériumflóra csupán serdülőkortól lesz jelen. Addig azonban a kiskamaszok jóval védtelenebbek a fertőzésekkel szemben.

Ezek a természetes komponensű mosakodók közreműködnek a pH szabályozásában, emellett hatékonyan óvják a kényes területet a bennük található gyógynövények és növényi olajok által. A natúr mosakodók mentesek a nyálkahártyát irritáló anyagoktól, azt viszont tartsuk szem előtt, hogy csupán a külső területek tisztítása a cél, mivel a természetes öntisztuló folyamatokat nem érdemes megzavarni.

Intim területek ápolása biokozmetikumokkal
Hoztunk két biokozmetikumot, amiket az alábbiakban bemutatunk!

Az egyik a BIOLA Echinacea intim fresh mosakodó hab, ami gyengéden és kíméletes módon tisztít, ugyanakkor segítséget nyújt egy megfelelően higiénikus állapot fenntartásában. Kellemes frissítő érzést biztosít körömvirág, szalmagyopár, valamint lenmag összetevői révén. A bíbor kasvirág, kamilla és édesgyökér kivonatok pedig gyulladáscsökkentő hatással biztosítják az ideális védelmet. Természetes tejsav tartalommal, mentollal és teafa illóolajjal támogatja az intim területek egészségét. Deoaktív komponenseket tartalmaz, emellett szappanmentes, ezáltal frissít, mégis bőr- és környezetbarát termék. Klinikailag bevizsgált termék.

Egy másik ajánlott intim mosakodó, a BIOLA Tamanu & teafaolaj intim gélje, ami kamilla, orvosi zsálya és bíbor kasvirág tartalommal rendelkezik. Szintén szappanmentes termék, tejsavval, teafaolajjal és deoaktív összetevőkkel. Kifejezetten javasolt uszodába járóknak, illetve közösségi tisztálkodó helyiségeket gyakran igénybe vevőknek. Dermatológiailag tesztelten nem irritatív!


Természetes gondoskodás a megelőzés jegyében

Az élet minden területén fontos a preventív szemlélet. Legfőképp, ha testünk védelméről van szó. A kényesebb területek megóvása érdekében speciális ápolási szokásokat, és erre a célra fejlesztett termékeket célszerű beiktatni. A gyógynövény tartalmú intim mosakodók támogatják az egészséges higiénikus állapot fenntartását, emellett gyengéd tisztítást tesznek lehetővé. A natúr termékek mentesek az irritáló anyagoktól és természetes komponenseik révén biztosítják a kellemes, friss érzetet. A bőrgyógyászatilag tesztelt termékek használata mindig nagyobb biztonságot nyújt az érzékeny bőrterületeken!

A megfelelő intim ápolás az öngondoskodás elengedhetetlen része. Használjunk természetes, kíméletes mosakodókat! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online