Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kibukott, ezért kikapcsolt a szeméremsértéssel gyanúsítható, gödöllői rendőrök által elfogott férfi agya

2022-08-19 14:22:02

Egy, a szilasligeti HÉV-megálló padján ülő nő értesítette a rendőrséget augusztus 15-én, a késő délelőtti órákban, hogy a jegypénztáros bódé mögötti területen egy férfi önkielégítést végzett, miközben folyamatosan őt bámulta.

A gödöllői rendőrök minden lehetséges információt beszereztek az akkor még ismeretlen férfiről: végigjárták a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit, tanúkat kutattak, adatoltak. Feltérképezték, a településen hol fordult meg a férfi, merre járt, merre mozgott. Az elemző-értékelő munka terelte őket Nógrád megye felé, azon belül is egy, a Pásztói járáshoz tartozó kistelepülésre. A hajsza befejezéséhez segítséget nyújtó kállói rendőrök augusztus 18-án este fogták el és bilincselték meg a 38 éves O. Ferencet.
A férfi kihallgatása már másnapra nyúlt át, éjfél után gyanúsították meg szeméremsértés vétségével.

O. Ferenc beismerte tettét, ám konkrét magyarázatot nem tudott rá adni. Elmondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”. A HÉV-megállóban állva meglátta a padon ülő nőt, és nem tudja miért csinálta, amit csinált. Tettét azóta megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a férfivel szemben a további eljárást, egyben kezdeményezik bíróság elé állítását. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online