Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Melléképület- és istállótűzhöz riasztották a gödöllői tűzoltókat

2022-08-16 11:09:47

Az elmúlt órákban Gödöllő környékén több olyan tűzeset is történt, ahova kivonultak a helyi tűzoltók, hogy megfékezzék a lángok továbbterjedését. Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az alábbiakról tájékoztatta hírportálunkat.

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete augusztus 15-én, a délutáni órákban Kistarcsán, a Váci Mihály utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tető teljes egészében égett, és a tűz a szomszédos épületeket is veszélyeztette.
A lángokat a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett melléképületet.


Lángba borult egy faszerkezetű istálló augusztus 16-ára virradóra Valkón, az Ady Endre utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a lovakat az istállóból kiterelte, így az állatok nem sérültek meg a tűzben.
A teljes egészében égő hetven négyzetméteres melléképület tüzét a gödöllői hivatásos tűzoltók több vízsugár segítségével eloltották, majd átvizsgálták a leégett épületet és a környezetét. Fotók: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online