Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen kerti zuhanyt érdemes választani otthonra?

2022-08-12 19:17:50

Minden családi ház kertjében található öntözőcső, hiszen a legtöbb gödöllői  udvaron is szükség van rá. Ezt a nap könnyedén, pillanatok alatt melegíti fel 30-50 fokra, amit felesleges elpazarolni, hiszen akár zuhanyzásra is használhatjuk. A víz mennyisége szinte minden esetben a cső hosszúságától függ, egy hideg és meleg vizes zuhany azonban megoldást jelenthet a mindennapos kerti zuhanyzásra. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyet érdemes választani.

Kerti zuhany otthonra
Senki sem szereti bevinni a medencébe a koszt, a port, a leveleket, amikor fel akar frissülni. Tökéletes megoldás erre egy, a Kulteributorok.hu oldalán található zuhany, aminek köszönhetően bármikor levizezhetjük magunkat. Ezzel lemoshatjuk a naptejet, az izzadságot, esetleg a lábunkra tapadt koszt. A kerti zuhany minden esetben megfelelő választás, hiszen előfordulhat, hogy nem vágyunk habokra, de mégis jól esne egy kis felfrissülés a szabadban.

Ezek a típusok nem csak medencézés előtt, hanem azt követően is hasznosak lehetnek, hiszen a meleg víznek köszönhetően késő este sem kell fáznunk. Ha nem akarjuk, hogy a hideg zúduljon a nyakunkba, akkor egyszerűen át kell váltani a melegre, ezáltal sokkal frissebbnek érezhetjük magunkat.

Milyen hideg és meleg vizes zuhanyok léteznek?
Manapság a cégek igyekeznek egyre jobban kiszolgálni az ügyfeleket és a vásárlókat. Ennek köszönhetően alkották meg a Funny Yang tusolót, ami kiváló minőségű polietilénből készült berendezés. Ennek hála, tartós eszközről beszélünk, így garantáltan több szezonon keresztül élvezhetjük az eszköz előnyeit.

A termék a biztonság jegyében szilárd felülethez rögzíthető, így – például – jól megállja a helyét a betonon. A kézi zuhannyal ellátott változat alkalmas kültéri használatra, medencék vagy jakuzzik mellé egyaránt. Igazán egyedi és dekoratív lila színben kapható kivitel, amelyből létezik továbbá szürke, zöld, fehér, kék, világos zöld, illetve cseresznyepiros is.

Másik remek választás a Jolly íves kivitelben készült tusoló, aminek dizájnja tökéletesen megállja a helyét egy modern és letisztult kültéri részen. Az eszköz ötvözi az esztétikumot a biztonsággal és a praktikummal. Nagy előnye a lábmosó talp, aminek köszönhetően medence mellett is remekül mutat. A gyártó minőségi anyagból készítette, így hosszú távra tervezhetünk vele.


Hogyan érdemes beüzemelni a kerti zuhanyt?

Minden berendezés esetén fontos, hogy lehetőleg szakember segítségét vegyük igénybe. Ha sikerül megfelelően beszerelni, rögzíteni és összerakni, akkor biztosan hosszú évekig kitart majd az eszköz.

A megbízhatóság szempontjából fontos, hogy mindig rendelkezésünkre álljon, hiszen ha a nyári forróságban le akarjuk magunkat hűteni, kellemetlen, ha valami miatt nem működik. Ne ezen spóroljunk, hiszen elegendő egy vihar, és máris nem fog működni a kerti tusoló.

A legfontosabb, hogy gondoljuk át, mennyire gyakran akarjuk használni, és hova helyeznénk el! Ettől függ majd, hogy melyik típus lesz a legjobb megoldás otthonra. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online