Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Roxiget Fesztivál: akár egy gödöllői rockbanda is lehet a Tankcsapda előzenekara

2022-07-19 10:35:06

Idén 18. alkalommal rendezik meg a Roxiget Rockzenei fesztivált és tehetségkutató versenyt. A Közép-Magyarországi Régió legjobb amatőr rockbandáját kereső kulturális megmérettetés helyszíne 2022-ben is Szigetszentmiklós lesz, méghozzá: augusztus 27-én, szombaton. A szervezők hírportálunkhoz is eljuttatták azt a felhívást, ami alapján az érdeklődő gödöllői és környékbeli zenekarok július 27-ig (szerda) élhetnek a jelentkezés lehetőségével.

A verseny győztes zenekara 100 ezer forint értékű hangtechnikai eszközt nyer az Audmax Kft. felajánlásában, illetve nyereményként 250 ezer forint értékben image videoklipet készíthet a Rózsa Produktum stábjával. A döntős zenekarok közül egy zenekar fellépési lehetőséget nyer a Blahaluisiana zenekar, egy másik a The Grenma zenekar fővárosi vagy vidéki nagyvárosban tartandó koncertjén előzenekarként. További nyeremény egy előzenekari fellépés a december végén, Szigetszentmiklóson, a Városi Sportcsarnokban lezajló Tankcsapda-koncerten.

További információk a szigetszentmiklósi rendezvényről, a díjakról, a zsűri tagjairól és a jelentkezésről ezen a honlapon, vagy az itt látható plakáton olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online