Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Plus size maxi ruha - a nyár sztárja

2022-07-18 18:10:45

Ha fel kell öltözni a nyári napsütéses napokra, semmi sem olyan egyszerű, mint felkapni a szekrényedből egy csodaszép maxi ruhát. Önmagában is azonnali viseletet biztosít, mégis számos alkalomra adaptálható.

Kapj fel hozzá – például – egy farmerdzsekit, és máris lezser megjelenésed lesz a kerti grillezéshez. De párosíthatod a romantikus virágos ruhádat egy elegáns magas sarkú cipővel, és máris kész egy tökéletes esküvői öltözék.

A bokáig érő fazon viselésével vizuálisan magasabbnak tűnhetsz, arról nem is beszélve, hogy minden testalkaton remekül mutat, beleértve a plus size íveket is. Akár laza bohó stílusú vagy valami csinos, hosszú ujjú darabot preferálsz, mi most összegyűjtöttük a különféle testalkatoknak legjobban megfelelő fazonokat, melyeket megtalálhatsz az Abutik Női Ruha Webáruház molett ruha kínálatában is.

HomokóraÍ
Amennyiben homokóra testalkatú vagy, akkor igazán szép ívekkel, arányos csípővel és mellszoborral büszkélkedhetsz. A felsőtested „kiegyensúlyozottnak” tekinthető a lábad hosszával. Továbbá a derekad is igazán jól körülhatárolható, amit mindenképpen érdemes hangsúlyoznod.

Tehát olyan maxi ruhát érdemes választanod, ami V és nyitott nyakkivágással, behúzott derék vonallal és testhezálló felsőrésszel rendelkezik.

Körte
Ha a felsőtested vékonyabb, a csípőd és combod pedig nagyobb, akkor a kiegyensúlyozottabb és arányosabb megjelenés érdekében az olyan maxik az ideálisak számodra, amik nagyobb volument adnak a tested felső részének.

Ilyenek – például – azok a rucik, amelyek pánt nélküli felsőrésszel, fix nyitott vagy V alakú nyakkivágással, valamint A vonalú vagy szélesebb szoknyarésszel rendelkeznek.

Alma
Ha a vállaid és a csípőd közel egyforma szélesek, a pocakod pedig a legkiemelkedőbb rész a testalkatodon, akkor alma testalkattal rendelkezel.

A legjobb maxi ruhák a számodra, amik felhívják a figyelmet a felsőtestedre. Az öves fazonok, az ejtett vagy empire derekú, illetve a díszített felsőrésszel ellátott ruhák mind-mind megfelelnek ennek a kritériumnak.

Banán
Mivel arányos a mellbőséged és a csípőd, koncentrálj a derék meghatározására! Válassz például félig testhezálló maxi ruhákat, melyek A vonalú szoknyarésszel rendelkeznek, és helyezz a derekukra egy övet!

Vásárolj szín és formatervezés szerint!
A választott maxidnak mindenképpen tükröznie kell a személyes stílusodat. Amennyiben nem igazán vagy az a fajta személy, aki jól érzi magát egy élénk pink maxiban feltűnő nyomatokkal, akkor nyilvánvalóan érdemesebb egy letisztult fazon mellett letenned a voksodat. De, ha nem a igazán a te stílusod az egyszínű fekete változat, akkor nincs okod rá, hogy belenyugodj.

Menj el merészebb irányba! Válassz mondjuk egy virágmintás, lendületes darabot! Mellé pedig jöhet egy elegánsabb darab, például, egy fekete ujjatlan, amelyet a hivatalos alkalmakra tartasz fent.

Reméljük, hogy ezzel az útmutatóval felvértezve a legtöbbet hozod ki az idei szezon divatirányzataiból, és sikerül kiválasztani a számodra leginkább megfelelő plus size maxi ruhát! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online