Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Külön weboldal népszerűsíti Az én Sisim című különleges kiállítást

2022-07-17 11:03:49

A magyarországi Erzsébet királyné-kultusz központjaként működő gödöllői kastély idén különleges meglepetéssel készül a Sisi-rajongók számára. A számos muzeális kincset felvonultató, szeptember 10-én, szombaton 10 órakor megnyíló időszaki kiállításon a meghirdetett „Az én Sisim” pályázat nyertesei megmutatják a nagyközönségnek gyűjtőszenedélyük legszebb, legérdekesebb darabjait. A tárlat egyediségét és különlegességét emeli, hogy a gyűjtőket és a tárgyak sokféleségét bemutató időszaki kiállítás a legizgalmasabb gyűjtemények tárgyaiból készül.

A kiállításban nem elsősorban a tárgyak piaci értéke, hanem inkább azok különlegessége fontos, a gyűjtő személyével és a tárgyakhoz kapcsolódó történetekkel együtt. Ebből is következik, hogy az érdeklődők nem teljes gyűjteményeket láthatnak majd, hanem főként a különböző motivációjú gyűjtők kollekciójának leginkább figyelemre méltó darabjait, azokat a relikviákat, amik jól reprezentálják a tulajdonost és a gyűjteményt.

A szeptemberben megnyíló tárlat előzetes népszerűsítése érdekében a Gödöllői Királyi Kastély munkatársai külön weboldalt indítottak, aminek célja, hogy időről-időre „Az én Sisim” elnevezésű időszaki kiállítás pályázóit, és erősítse a 124 éve – a megnyitó dátumával egyezően, szeptember 10-én – gyilkosság áldozatává vált Erzsébet királyné kultuszát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online