Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elegánsan természetes tapétára vágysz?

2022-07-16 17:43:55

A mai világban már igazán nincs lehetetlen! Míg húsz-harminc évvel ezelőtt felmenőink annak örültek, ha egyáltalán tapétázni tudtak, és alig törődtek a mintával vagy színnel, hiszen nem igazán volt választási lehetőségük, addig mára ez teljesen megváltozott.

Dizájnerek és lakberendezők egész serege dolgozik azon, hogy mindenki megtalálja a stílusban és színben hozzá leginkább illő tapétát, amivel olyanná varázsolhatja otthonát, amilyennek csak megálmodta.

Ebben nyújt segítséget a Wallmaxx Tapéta Webáruház Marburg kollekciója is! Feltéve, ha ebben a stílusirányzatban gondolkozol. Mutatjuk is, mit képvisel ez a letisztult és kecses képi világ! Ha épp most vagy tapétakeresésben, felújításban, vagy pusztán hobbid a lakberendezés, akkor ne hagyd ki erről a kivételes tapétakollekcióról szóló cikkünket!

Távol a harsányságtól!
A világ tele van harsánysággal: hangosan dübörgő járművek, lármás emberek, fülsüketítő hanghatások, zajos médiumok. Alig várja az ember, hogy hazaérjen, behúzza maga mögött az ajtót, és végre kizárja a ricsajt a saját kis világából.

Kinek ne lenne ismerős ez a szituáció? Hiszen minden reggel, amikor munkába indulunk, már akörül forognak a gondolataink, hogy mit fogunk csinálni délután, amikor hazatérünk.

Ilyenkor kap még nagyobb hangsúlyt az, hogy mennyire nem mindegy, milyen falak közé térünk meg az őrült világ elől menekülve.

Úgy is megteremtheted a saját otthonod, ha olyan tapétát választasz, ami segít abban, hogy lecsendesdj, megnyugodj és magadra találj! Ehhez persze sok minden kell, de talán az egyik legfontosabb, hogy az otthonod legnagyobb felülete, azaz, a falak hogy festenek. Mert a falak, vagyis inkább a tapéta adja meg azt az alaphangulatot, amivel az otthonod hazavár téged! Hogy milyen tapéta kell hozzá? Mutatjuk is!

Leheletfinom elegancia?
A Marburg 175 Jubileum kollekciója – például ideális – választásnak bizonyulhat.

A finom, lágy színek, a megnyugtató formai világ, a természetet ábrázoló tapéták mind-mind azt hivatottak biztosítani, hogy falaink látványa simogassa a lelkünket, hogy úgy érezzük magunkat, mint akik megtértek egy mesés álomvilágba, ahol már nem a zajé a főszerep, hanem a csendes nyugalomé.

Ha úgy érzed, hogy te is hasonlóan nyugodalmas, ám mégis előkelően szép tapétára vágysz, akkor a kifinomult ízlésednek garantáltan megfelelő lesz a cikkben szereplő kollekció!


Teremtsd meg a pazar luxust!

Bármennyire is fennhájazónak hangzik, a Marburg 175 Jubileum kollekció valami olyan varázslatosan letisztult hangulatot teremt az otthonokban, amire csak nagyon kevés tapéta képes.

A visszafogott, lágy színek, a finom minták mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy úgy érezd magad, mintha egy kúria falai között lépkednél.

Ha a kifinomultság jellemez, akkor nincs más hátra, mint hogy kiválaszd a Wallmaxx Tapéta Webáruház marburg 1755 Jubileum kollekciójából a számodra legtökéletesebb darabot! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online