Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Drágítja a bérlemények használatát a gödöllői városvezetés

2022-06-29 09:51:45

A vagyonleltár szerint a gödöllői önkormányzat tulajdonában összesen 53 darab nem lakás céljáró szolgáló helyiség van. Ezek közül 40 darab nem gépjármű-tároló (üzlethelyiség, iroda, rendelő, raktár, tároló, pince), míg 13 darab garázsként funkcionál. Ezek használata bérlők számára 2022. július 1-jétől megdrágul, méghozzá 25 százalékkal. Az emelés okaként a bérlemények iránti érdeklődést, valamint az évek óta stagnáló tarifákat említették a javaslatot kidolgozók.
Az önkormányzati tulajdonú, a közterülethez közvetlenül csatlakozó ingatlant bérlő vendéglátósok számára adalék, hogy 2022. szeptember 30-ig ingyenesen jogosultak a közterület használatára.

Ezen felül a következő félév első napjától emelkednek a földterület bérleti és -használati díjak, valamint a mezőgazdasági rendeltetésű földterületek, illetve a rekreációs földterületek haszonbérleti és földhasználati díjai is, az 1.500 négyzetméternél nagyobb és kisebb területeké egyaránt. Ezekben az esetekben a drágulás mértéke 2,1 százalék.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online