Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nálatok is Minecraft a menő?

2022-06-16 08:13:22

A gyerekek előbb-utóbb megkedvelik a videójátékokat, főleg, ha az Apuka is előszeretettel játszik velük. Természetes, hogy a gyermek érdeklődését is felkeltik. Bizonyára már számodra sem idegen a Minecraft kockákból álló képzeletbeli világa. Ebben az esetben készülj fel, hogy be kell szerezni mindent, ami a játékról szól, ráadásul, állandóan ez lesz a beszédtéma. Amennyiben a The Sandbox PC játékok legjobbja a kedvenc, akkor kis túlzással meg kell vennetek a Minecrafttal kapcsolatos összes létező kiegészítőt.

Kik és miért szeretik?

Főleg a kiskamasz korosztály érdeklődik a Minecraft iránt. Nekik már nem mindegy, hogy van berendezve a szobájuk, milyen kiegészítőkkel van dekorálva. Sokszor szeretnek a szobájukban játszani egyedül vagy az osztálytársaikkal. A Minecraft azért is lett a gyerekek nagy kedvence, mert bármit meg tudnak építeni, a határt csak a fantáziájuk szabja. Fejleszti a kreativitásukat, a térben való gondolkodásukat és térlátásukat. Játszhatnak többen is online, így a társas készségeket is fejlesztik. A játék során a gyerekek megtanulnak döntéseket hozni, erőforrásokkal gazdálkodni, értelmezik a befektetés és megtérülés fogalmát is. Ugyanakkor a játék türelemre is tanítja a gyerekeket. További előnye, hogy akár mobiltelefonon, tableten is játszható és élvezhető a játék.

Hogy dekoráld a Minecraft-rajongó gyermeked szobáját?

Fiúk és lányok egyaránt lelkesedhetnek a Minecraftért, és mi lehetne a legfőbb vágyuk, mint egy szuper gamer szoba. Ha szeretnél a gyermeked kedvében járni, akkor úgy alakítsd ki a szobáját, hogy lehetőleg minél több helyen legyen valamilyen kiegészítő. Kezdheted az Ekingnél kapható Minecraft kiegészítőkkel, lepedőt és ágyneműhuzatot is vehetsz ebben a témában.

Természetesen, a törölköző is ezzel a dizájnnal készüljön, ami nemcsak otthon, de az uszodában vagy nyáron, a vízparton is menő lesz. A Minecraft tárolódoboz nemcsak jól néz, de rengeteg mindent el is nyel, így segít rendet tartani a gyerekszobában. Ebben a témában választhatsz fémperselyt is, amibe gyűjtheti gyerkőc a zsebpénzét. Mi másban bújhatna egy Minecraft-rajongó kissrác este az ágyba, mint Minecraftos pizsamában. De, természetesen, zoknit, pólót és szabadidőruhát is választhattok a témában.


Ha kitört a teljes Minecraft-őrület

Nem csak a gyerekszobára korlátozódhat a Minecraft-őrület. Vegyél neki egy kimondottan iskolásoknak készült csomagot, ebben találtok egy iskolatáskát, uzsonnásdobozt, kulacsot és fogmosópoharat is. De, akár tornazsákot, övtáskát is tudtok választani szintén ebben a témában. Így elkísérheti a videójáték-kedvelő gyermekedet a családi és iskolai kirándulásokra is.

Ha nemcsak Minecraft-rajongó a gyermeked, hanem különböző szuperhősök és mesehősök iránt is érdeklődik, természetesen megtalálod az aktuális kedvencek témájában készült kiegészítőket is az Eking oldalán. Nem csak iskolás, hanem óvodáskorú gyermeked részére is válogathatsz, a szebbnél szebb termékek között. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online