Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: lemaradtak a juniorbajnoki éremről a gödöllői lányok

2022-06-06 15:43:43

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta az első napot az országos juniorbajnokság (U21) június 4-6-i, újpesti, Szilágyi utcai hatos döntőjében a Gödöllői RC női csapata, miután Wirnhardt Oszkár és Tompa Brigitta tanítványai a Békéscsaba ellen három szettben nyertek, majd az MTK együttesével szemben ugyanilyen arányban alulmaradtak.

A felemás csoportbeli szereplés azt jelentette, hogy a gödöllői lányok a negyeddöntőben a Székesfehérvári MÁV Előre különítményével találkoztak. A háromszettes csatát a gödöllői lányok magabiztosan nyerték, így városunk alakulata bejutott az elődöntőbe, ahol a házigazdákkal kellett megküzdeni. Az első játszmát leszámítva (aminek végén városunk formációjának egy kulcsembere, Ratkai Panni súlyos térdsérülést szenvedett), nem sok esélye volt a sikerre a gödöllői csapatnak, amely a csoportmeccsek során egyszer már legyőzött Békéscsaba elleni bronzmérkőzésen vigasztalódhatott volna. Az ötszettes dráma izgalmait végül a viharsarkiak bírták jobban, így a gödöllői különítmény ezúttal érem nélkül maradt.
A hatos döntő gödöllői érdekeltségű eredményei:

Csoportmérkőzések
Gödöllői RC – Békéscsabai RSE 3-0 (
19, 16, 17)
Gödöllői RC – MTK 0-3
(-9, -19, -21)

Keresztjáték/negyeddöntő

Gödöllői RC – Székesfehérvári MÁV Előre Akadémia 3-0
(18, 18, 18)

Elődöntő

Gödöllői RC – UTE 0-3
(-23, -11, -14)

Bronzmérkőzés

Gödöllői RC – Békéscsabai RSE 2-3
(23, -18, -20, 22, -7)


A GRC színeiben szóhoz jutott játékosok névsora: Barta Karolina (1), Boros Réka (11), Bútor Anna (19, a döntő legjobb gödöllői játékosának választották), Kardos Boglárka (9), Laczkó Barbara (25), Máthé-Barabássy Kata (17), Nagy Léna (3), Pásztor Hanna (14), Ratkai Panna (5), Sütő Panna (16), Szerencsés Mimi (8), Tímár Leila (4). A facebookról származó fotó álló sorának bal szélén Nagy Péter technikai vezető látható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online