Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Pest megyei kupagyőztes a Gödöllői SK női csapata!

2022-06-06 16:51:45

Június 6-án Cegléden, a Zsengellér Gyuláról elnevezett sporttelepen rendezték meg a Pest megyei Kupanapot. A hölgyek 9. alkalommal megrendezett fináléjában érdekelt volt a Gödöllői SK csapata, amely Nagy Imre irányításával jutott az Ócsa VSE elleni fináléba.
Városunk együttese az első fordulóban a Kerepest (1-1, büntetőkkel: 4-2), a másodikban a váci székhelyű Kék Duna SE formációját (1-0), míg a harmadikban a Tárnokot (2-2, büntetőkkel: 2-1) búcsúztatta, hogy megmérkőzhessen a trófeáért.

A finálé nem hozott különösebb izgalmat, miután a frissebben mozgó és érzékelhetően nagyobb játékerőt képviselő gödöllői lányok – a triplázó Králik Fanni vezérletével – már az első félidőben bebiztosították megérdemelt sikerüket.

Pest megyei női kupadöntő (3/4 pálya):
Gödöllői SK – Ócsa VSE 6-1
(3-0)
Gólszerzők: Králik Fanni (3), Grnács Emese, Nándori Anna, Kovács Maja, illetve Nagy Zsuzsanna (büntetőből)

A Gödöllői SK – első alkalommal – Pest megyei kupagyőztes csapatának tagjai: Görbe Zsófia, Grnács Emese, Hiripi Hanna, Hrapan Júlia, Kovács Maja, Králik Fanni, Lados Krisztina, Lakatos Berta, Nagy Melinda, Nándori Emma, Orbán Csilla, Palya Krisztina, Sólyom Mónika, Szávuj Margaréta (kapus), Tóth Nikolett, Végi Orsolya (kapus).

A Régió Plusz TV által élőben közvetített döntő összecsapás visszanézhető az alábbi YouTube elérhetőségen:



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online