Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elherdált régiségek – akár százezrek kerülhetnek a kukába

2022-05-13 10:08:14

Amikor régi tárgyakkal találkozunk, sokszor nem is tudjuk, mekkora érték hever a szemünk előtt, egészen addig, amíg nem nézünk utána ennek. Az örökösök vagy a régi házakat megvásárló új tulajdonosok egész vagyonokat dobálnak ki a kukába anélkül, hogy tudnának erről. Ráadásul, amikor tudnak is erről, azt gondolják, hogy csak vesződség volna az eladásuk. Már pedig ez egyáltalán nincs így. Nézzük meg, mik a lehetőségek ennek kapcsán!

Bútorfelvásárlás szakértők által
Az sosem a legjobb út, ha a láthatóan értékes bútorokat egyszerűen felaprítjuk tűzifának, kidobjuk őket vagy fillérekért adjuk tovább a kupeceknek. Mindezt persze csak azért, mert nem akarunk velük foglalkozni. Pedig a szakemberek által meghirdetett bútorfelvásárlás semmilyen komolyabb időveszteséggel nem jár. Egyetlen telefonhívással könnyedén elérhetjük a bútorfelvásárló szakembert, aki már a helyszínen felméri a bútor értékét, és megfelelő összegért meg is vásárolja azt tőlünk. A hivatalosan ezzel foglalkozó cégeknek ugyanis nem céljuk az, hogy filléres összegeket fizessenek a valóban értékes bútorokért.

Pontosan ismerik azok értékét, és tiszteletben is tartják. A régi bútor felvásárlás által, ráadásul, nem csak mi jutunk plusz pénzhez, de megadjuk azt a méltóságot is ezeknek a csodálatos tárgyaknak, ami megilleti őket. Hiszen ezek a darabok restaurálva, antikvitásokban kerülnek főleg értékesítésre. Idővel pedig a megfelelő helyükre kerülnek majd.


Hagyatékfelvásárlás

Sajnos, szinte mindenki életében legalább egyszer eljön az a pillanat, hogy egy családtagja által hagyatékot örököl. Ezek között nem ritka, hogy értékesebb bútorokat és tárgyakat találunk, viszont nem mindig egyértelmű melyik tárgy értékes és melyik nem. Ha nem szeretnénk vesződni a kiválogatással, de nem is tudjuk hová rakni őket, akkor a hagyatékeladás lehet erre a legjobb megoldás. Viszont ha kicsit is tiszteljük az elhunyt emlékét, akkor mindenképp megbízható vállalkozót keressünk meg a felvásárlással, aki nem fogja fillérekért megvenni, aztán a hagyatékhoz méltatlan módon kezelni szeretteink tárgyait. A hivatalos hagyatékfelvásárlók ugyanis képzett szakemberek, akik megfelelő tisztelettel kezelik a hagyatékokat. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online