Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Uralják a Pest megyei toplistát a gödöllői középiskolák

2022-04-23 15:10:57

A napokban megjelent az ország legjobb 100 középiskolájának idei rangsora. A szakmai szempontrendszer alapján (kompetencia-felmérés, érettségi eredmények alap-tantárgyakból, emelt szintű érettségizők száma) elitnek tekinthető tanodákat osztályozó, a HVG szerkesztősége által összeállított listán több, gödöllői középfokú oktatási intézmény is fellelhető.

A Török Ignác Gimnázium (TIG) a 13., a Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium a 31., míg a Gödöllői Református Líceum Gimnázium a 37. a rangsorban.
Ha csak a Pest megyei középiskolákat vesszük figyelembe, akkor a TIG a 2. a Premontrei az 5., a Református Líceum pedig a 6. pozíciót foglalja el. A megyei TOP 10-be csupán Gödöllőről került be három oktatási intézmény, ami önmagáért beszél.

Ráadásul, mindhárom középiskola fejlesztés alatt és előtt áll: a Premontrei Gimnázium megújulását több mint 3,3 milliárd forinttal, a Református Líceumét 3,1 milliárd forinttal, míg a Török Ignác Gimnáziumét 980 millió forinttal támogatja a központi költségvetésből a kormányzat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online